La Fúmiga llança “Ja no fa mal” amb Samantha

Ja no fa mal” és la nova cançó de La Fúmiga junt amb Samantha Gilabert. La banda alzirenya ha apostat per una temàtica amorosa amb el seu propi estil sempre positiu i optimista. El senzill acompanyat de videoclip estarà disponible divendres 21 de maig a totes les plataformes digitals.

La cançó és un tema festiu amb un marcat estil pop rock acompanyat amb les característiques melodies de la potent secció de vents que caracteritza a La Fúmiga. I narra com dues persones que després de finalitzar una relació amb mal regust de boca, descobreixen amb el temps tot l’aprenentatge adquirit arrel de les seues vivències. Amb les ferides curades recorden allò que els ha passat i valoren amb positivitat “allò que els ha marcat” i es desitgen “que tinguem sort”, en clara referència al tema de Lluís Llach amb el que “la valenciana” Samantha va entrar a OT cantant en valencià.

El videoclip, creat per la productora audiovisual Icònic, recrea tota esta història en un visual on els dos es troben a dues illes allunyades, Formentera i Lanzarote, on cadascú ha refet la seva vida amb el bagatge que els hi va donar la relació. “Ja no fa mal” ha sigut enregistrada i produïda per Mark Dasousa, a l’Atomic Studio d’Ondara.

La Fúmiga, van conquerir el públic amb el seu primer àlbum, “Espremedors” (Halley Supernova 2019), amb milions de reproduccions a les plataformes digitals, que els ha valgut el Premi Carles Santos atorgat pel públic i el Premi Ovidi 2020 a millor àlbum de mestissatge. A més, amb l’EP Pròxima Parada (Halley Supernova 2020), on la banda refermava el seu compromís amb la producció audiovisual en temps de restriccions a la música en directe, ha obtingut el Premi Tresdeu a millor llançament musical del 2020.

A hores d’ara, és una de les bandes amb més èxit del panorama musical. Reprodueix a l’escena valenciana el fenomen ja conegut a altres indrets de portar les agrupacions formades per instruments de vent i percussió del carrer a l’escenari. Fan un espectacle enèrgic i engrescador amb la seua particular fusió d’estils que els ha portat a ser fixes als principals festivals i concerts del circuit musical.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €