Dûrga llancen «Roots», el primer avanç del tercer àlbum


«Roots» és el nou videosingle de Dûrga i el primer avanç del que serà el seu tercer LP, «Sequoia». En aquest senzill, els valencians volen marcar la premissa del que arribarà amb aquest nou treball. En ell, recorren camins adjacents al seu ja assentat post-rock, alhora que incorporen noves sonoritats amb ressons d’electrònica, punk, hardcore o metall.

Les arrels de Dûrga apunten a bandes com Caspian o Russian Circles en el terreny internacional o Toundra i Viva Belgrado en el nacional. No obstant això, el seu so s’expandeix més enllà i adquireix un segell molt personal i propi, unint les influències de cadascun dels seus integrants en gèneres com el blues, el punk, el hardcore o el folk entre altres.

Seguint amb l’estel de la banda d’un concepte per disc, la idea del temps és la que pren protagonisme en aquest àlbum. En ell s’indaga en la concepció moderna del temps, la immediatesa de les noves formes de consum, el poder del capitalisme com a amo del temps en la societat actual i, amb això, la desconnexió interior i amb tot el que envolta a la humanitat. A aquest avançament l’acompanya un videoclip dirigit per Robert Cerdán i produït per SUAU.

Després de publicar els seus dos treballs «Venjança» (2017) i «De Lira Ire» (2018), Dûrga llança en 2021 el seu nou llarg, «Sequoia», on s’atreveixen amb nous sons sense perdre la seua essència. Per a aquesta ocasió la preproducció ha estat a càrrec de Pablo Martinez (Desakato), en OVNI Estudios, i ha sigut gravat en els mítics estudis Ultramarinos Costa Brava.

«Sequoia» veurà la llum el pròxim 10 de juny de la mà de Narshardaa Rècords (Alemanya), Nooirax Rècords (Espanya) i Sleepless Owl Rècords (França). El llançament del single porta amb si l’activació del preorder per a la reserva del disc, ja activa en la pàgina web de Dûrga.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €