El reggaeton fresquet de Pupil·les, ja sona ‘Tota Estiu’

Pupil·les, el grup femenista de rap electrònic per excel·lència del País Valencià, tornen amb el primer avançament del que serà el seu pròxim disc. Un reggaeton fresquet que es titula “Tota estiu” i que narra una història d’amor entre dues dones.

El videoclip de “Tota estiu” ha estat realitzat, com sempre, per elhombreviento i és la preqüela de “Domini màgic“, una cançó de Pupil·les on hi col·labora la Suu. En aquest nou videoclip apareixen les mateixes protagonistes i es narra el moment en què es conèixen i comença la seva història d’amor.

L’escena musical valenciana viu un dels seus moments més dolços i Pupil·les és un dels grups capdavanters de la música urbana i compromesa. El seu primer treball, Bruixes de dol, els va obrir les portes del País Valencià i Catalunya. El segon, Les Silenciades, gravat i produït a Atomic Studio, l’estudi capitanejat pel productor Mark Dasousa, les va acabar de consolidar l’any 2017 com un dels grups més interessants de la nova escena musical catalana. La marca de la casa són unes bases treballades i molt ben acabades i unes lletres festives i reivindicatives on majoritàriament destaquen els missatges feministes. Amb el segon disc, Pupil·les va portar les seves rimes compromeses a Madrid, Andalucia, Castella, Galicia i Euskal Herria. I el 2019 van publicar l’EP Rímmel, que van presentar per tots els Països Catalans.

Pupil·les són part d’un canvi en el món musical actual, en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris, i “Tota estiu” és el primer avançament del nou treball.

Les cares visibles del grup valencià són les cantants Natàlia Pons i Mireia Matoses, però a les seues veus les acompanya la base musical de DJ Rule (Joan Rodríguez) i amb qui formen Pupil·les. Aquest tercer component a més té el seu projecte en solitari, on col·labora amb altres artistes, i qui també ha estrenat nou tema. Dj Rule junt amb Cate han publicat “Affair“, que ha vist la llum acompanyat d’un videoclip gravat per Impro Productions. “Affair és tot allò que podria passar i mai arriba a ser real, quan el que més desitgem no són més que uns segons de pura adrenalina”, expliquen.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €