Així és ‘El Premi’ el nou concurs d’À Punt

Aquest dilluns À Punt estrena “El Premi“, un divertit concurs familiar que presenta Lluís Cascant, de dilluns a diumenge abans de l’informatiu NTC Migdia, en horari de 13h a 14h. Es tracta d’un programa d’entreteniment, en forma de concurs improvisat, que descobreix al gran públic les empreses valencianes que més destaquen en innovació tecnològica i economia sostenible.

Amb la complicitat dels responsables dels centres de treball, diversos companys de l’empresa són escollits per a participar-hi; primer com a ambaixadors de l’empresa i, tot seguit tres treballadors concursants competiran per diners i altres premis de consolació divertits, i on els seus companys constituiran el públic més entusiasta d’un plató improvisat.

Cofinançat per l’IVACE, el concurs viatjarà per tot el País Valencià a la cerca d’empreses que vulguin eixir de la rutina i guanyar diners en una divertida jornada entre companys de faena. El Premi té una posada en escena improvisada, que recorda el circ de carrer o una xicoteta atracció de fira, i on l’entusiasme de les persones són el vertader factor d’èxit. Hi participen tres concursants, escollits pels seus companys de treball, que s’han d’enfrontar en cinc fases (dues de les quals són eliminatòries), a les preguntes del presentador. A les dues últimes proves només arriba un únic concursant. Amb el resultat acumulat, Lluís Cascant oferirà l’opció d’escollir ‘La caixa’, amb què es pot guanyar més… o menys. El format original és de la cadena canadenca CMT i s’ha adaptat amb èxit en molts països arreu del món.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €