Tot sobre “Això no és normal” el nou concurs d’À Punt

Això no és normal, com ja vos vam avançar, és el nou concurs presentat per Maria Juan. Però no és un concurs clàssic, abans de començar l’emissió han realitzat una sèrie d’enquestes a través d’una empresa demoscòpica, de manera que és la mateixa ciutadania del País Valencià és l’encarregada de donar la resposta correcte o incorrecta a les preguntes del concurs. D’acord amb les dades arreplegades, la presentadora Maria Juan i la copresentadora Nerea Sanfe llancen una sèrie de preguntes als concursants perquè tracten d’endevinar si el que es planteja en l’enunciat “és normal” o “no és normal” per als valencians.

A més al plató comptaran amb una representació de ciutadans de tot el País Valencià que, amb el nom de “veïnat”, faran també la seua aportació al voltant de les preguntes que es plantegen. Són huit persones de distints sexes, edats i procedència amb les quals els concursants podran jugar per a guanyar més punts. Una selecció de valencians/es -personatges hilarants, extravertits i espontanis- que visitaran de manera recurrent el plató, i sobre els quals els concursants hauran de tractar d’endevinar distintes qüestions. Algunes d’elles molt conegudes per l’audiència de Tresdeu com és Clara Cerdan “Figamon” o el youtuber Joe Burgerchallenge. A més també podrem veure enquestes de carrer per a veure què opina la gent dels temes que es plantegen en el programa.

Això no és normal és l’adaptació del format internacional que ja s’ha estrenat amb èxit als EUA (OWN), Romania (Kanal D), la Xina (Tencent), el Vietnam (VTV9) i els Països Baixos (NPO 3). A Espanya, el concurs s’emet, amb molt bona acollida per part de l’audiència, a EITB2.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €