Ebri Knight posen la BSO a la nova sèrie de Netflix

La plataforma d’streaming Netflix i la productora Bambú acaben de presentar Jaguar, un thriller d’època protagonitzat per Blanca Suárez i que compta amb una cançó del grup maresmenc Ebri Knight com a capçalera. L’obra triada ha estat “Vientos del Pueblo“, una composició formada a partir de diversos poemes de Miguel Hernández continguts al poemari Vent del Poble publicat el 1937.

La cançó, que forma part del disc Guerrilla, és un clam antifeixista, fet que encaixa perfectament amb la trama de la sèrie, que tracta sobre una jove supervivent del camp d’extermini de Mauthausen que busca desesperadament l’assassí de la seva família, un nazi que s’oculta a l’Espanya franquista.

Aquesta estrena arriba just en el moment en què el grup celebrava els 2 milions de visualitzacions del videoclip d’aquest mateix tema a YouTube. La cançó, diu Ramon Campos (director) en una entrevista concedida a Público, va ser de les primeres coses que van tenir clares de la producció de la sèrie. Fins i tot explica que la posaven als rodatges a tots els actors i actrius per posar-los en situació.

Ebri Knight és un dels grups referents de l’escena folk amb un dels directes més enèrgics. A principis d’aquest any van publicar el seu 5è disc, Carrer, que han presentat durant tota la primavera i l’estiu per sales i festes majors de tot el país. Aquest 9 d’octubre visitaran, si teniu l’oportunitat, estaran actuant a Tavernes de la Valldigna.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €