Una Foguera per projectar un futur millor

 

Escola Valenciana presenta “Foguera”, un cicle de conferències sobre activisme, cultura i pensament. Els acompanyen en aquest projecte la cooperativa Tresdeu i es desenvoluparà al Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquesta iniciativa naix davant la necessitat de projectar un futur millor i donar veu a noves idees i persones.

El primer dia serà divendres i estarà moderada per Francesc Felipe -director i gerent d’Escola Valenciana-, tindrà com a participants a Inés Hernand, la presentadora de Gen Playz (RTVE), també estarà Clàudia Reig sòcia de la cooperativa Barret Films i tanca “El nou paradigma audiovisualJavi Ivànyez creador d’Eh Universo Media. Finalitzarà la jornada l’humorista Saray Cerro.

El segon dia obri la taula “Dones i tecnologia” l’activista per la sobirania tecnològica Gala Pin, la divulgadora i youtuber en La gata de Schrödinger Rocio Vidal i la creadora de contingut feminista Belén Ivars. Modera la taula la secretària d’Escola Valenciana Alexandra Usó. Abans de continuar amb les jornades de la vesprada, hi haurà l’actuació dels de Monòver Vienna.

El dia continua amb una taula que analitzarà l’utilització d’Internet per part de l’extrema dreta, com combatre els seus missatges d’odi. Estarà moderat per Òscar Piera, membre de la cooperativa Tresdeu, i composada pel periodista especialitzat Miquel Ramos, Pol Andiñach del canal Cuellilargo i el col·lectiu mil·lenial Proyecto Una. L’actuació posterior serà a càrrec de la banda Marialluïsa.

Tanca el cicle la conferència sobre “Precarietat i Indústria cultural” amb l’economista urbà Ramon Marrades, la professora, creadora de contingut i artista Aina Monferrer i la crítica d’art Marisol Salanova. Modera la periodista i booktuber Marta Meneu. La música de comiat la posaran El Joan Petit, amb una proposta de música urbana i reggaeton en valencià des de La Safor i el nou pop de Laborde, alter ego de Miriam Ferrero, cantant de Lisasinson.

Seguint les normes sanitàries l’assistència es vorà limitada, així que l’organització obre inscripcions gratuïtes per assistir a la web foguera.info

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €