Primer esdeveniment de “Tresdeu x Riures en valencià”

Des de Tresdeu estem molt contents d’anunciar-vos aquesta nova col·laboració. I és que des de fa mesos estem treballant amb les companyes de Riures en valencià per poder oferir-vos nous esdeveniments i formats que tinguen en compte a la nova generació de còmiques i creadors/es de contingut en la nostra llengua.

I comencem amb “Riures 2.0“, que s’estrena aquest 9 d’octubre a la Salà de València. En aquest nou espectacle Maria Juan, que ja no entén els mems, ha decidit autoproclamar-se mestra de cerimònies d’un show on ens presenta a les noves cares emergents de la comèdia. La Juan s’ha proposat resoldre definitivament el misteri que envolta l’humor millenial i ho farà envoltada dels que més piloten del tema: Saray Cerro, Lluís Mosquera, Cabra Fotuda o Clara Figamon són alguns dels noms que acompanyaran a Maria en este espectacle renovat on es barreja l’stand up de tota la vida amb les coses modernes dels i les creadores de contingut i altres convidats/des especials.

Riures 2.0 s’estrena el 9 d’octubre a València

Obriu pas a la nova generació de la comèdia en valencià. Ací comença Riures 2.0. L’estrena absoluta serà dissabte 9 d’octubre a les 20h. La sala La Salà de València serà la que acollirà l’esdeveniment.

Però la vetllada no acaba ací, després del show de Maria Juan, Cabra Fotuda i companyia podràs gaudir del concert de Niuss i de la sessió de Dj Macondo. Tot inclós en l’entrada de 10 euros que pots aconseguir en Movingtickets.com. T’ho vas a perdre?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €