Qui són els finalistes dels IV Premis Tresdeu? I quant són?

Després d’una votació molt renyida, amb més de 50.000 vots comptabilitzats tancàvem les enquestes. De moltíssimes propostes només han pogut quedar 5 projectes finalistes de cada categoria. En total, 36 projectes finalistes que passaran a ser valorats pel jurat de professionals, qui haurà de decidir la candidatura guanyadora de cada categoria.

Aprofitem aquestes línies per agrair la vostra implicació, un any més, als Premis Tresdeu i la vostra paciència amb els problemes que haja pogut presentar la web en diferents moments a causa del gran volum de visites i votacions. Agraïm també la tasca de les diferents candidatures promovent el vot i la participació massiva als IV Premis Tresdeu. Hagen estat o no candidatures finalistes durant aquests dies hem pogut veure una mostra del bo i millor de la joventut valenciana en camps creatius tan diversos com l’audiovisual, la comunicació o la il·lustració i això per a nosaltres és un orgull.

La cerimònia d’entrega serà el pròxim dijous 10 de febrer a les 20h (obertura de portes a les 19h) a l’auditori La Mutant de València. Estarà presentada per la còmica i presentadora Saray Cerro que s’ha volgut rodejar de les seues amigues, les quals aniran apareguent durant la gala. Les amigues de Saray són Cabrafotuda, la Maga Patricia, Lluís Mosquera, Pam Demia, Poliedres, Anaïs Domenech, Diego Varea, les Maluks i Ferrxn.

Només els i les assistents, ja que enguany no hi haurà streaming, gaudiran de les actuacions en directe de l’artista emergent Esther, l’avançament del nou disc de Cactus, a més de la presència d’una de les dones que més ho està petant al panorama urbà estatal, la Kenya Racaile. Com l’any passat tindrem a Nonai Sound com a DJ resident de l’esdeveniment. Obrirem portes a les 19h, i podrà assistir públic general. Si no heu aconseguit la vostra invitació heu de saber que es guardaran unes poques en taquilla.

Aquesta nova edició dels Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes ha estat possible gràcies a patrocinadors i col·laboradors necessaris com són l’Ajuntament de València i La Mutant, el Consell Valencià de la Joventut, les Universitats de València i Alacant, Riures, Pomelo TV, Cerveza Túria, Pro21cultural i Bram Studio.

Vos deixem amb el llistat final de finalistes amb els quals el jurat professional haurà de deliberar. Enguany hem volgut comptar en el jurat musical amb Manuela Alandes directora de Territori Sonor d’À Punt Media, les periodistes Irene Herreras (Levadura Club) i Álvaro G. Devis (Valencia Plaza). A l’audiovisual hi seran Francesc Felipe, director de Promercat i Escola Valenciana, la directora Laia Lluch i la periodista Cèlia Cerezo. I en l’escènic i plàstic amb Inma Expósito directora de Sagunt a Escena, l’actor Nelo Gómez i Ame Soler de Tresdevoltesrebel. Moltes gràcies a totes i tots per respondre a la nostra crida!

Finalistes de la 4a edició dels Premis Tresdeu

 
Millor iniciativa social i ciutadana
No a l’ampliació del port de València – Comissió Ciutat-Port (15%, 1.506 Vots)
Indignats Amb Renfe (13%, 1.304 Vots)
Canción sin miedo – Vivir Quintana (Associació Somriu) (12%, 1.255 Vots)
Projecte “Palabras que abrazan” – Cruz Roja (11%, 1.149 Vots)
Manifestació 9 d’octubre – Guanyem els carrers (11%, 1.107 Vots)

Millor contingut per a xarxes socials
Cabrafotuda (Instagram) (20%, 2.632 Vots)
Apitxat (Tik Tok) (11%, 1.421 Vots)
Gal·la Martí (Instagram) (7%, 899 Vots)
Aprén valencià en línia (Youtube) (6%, 789 Vots)
Llet i Vi (Twitch) (6%, 747 Vots)

Millor creació d’arts escèniques
Encara no té nom produccions – Silla verde/Cadira Verda (16%, 1.032 Vots)
Saray Cerro – Drama Queen (14%, 954 Vots)
Atirohecho – A Galopar! (12%, 778 Vots)
Arnau Soler – Espectacle d’Stand Up (11%, 732 Vots)
Paula Serrano – Antes de que todos lo sepan (7%, 480 Vots) (empat)
Javier Valls – Antojo, Delirio, Estafa. (7%, 480 Vots) (empat)

Millor creació d’arts plàstiques
Helga Ambak – Direcció Art Col·lecció “ZOO il·lustrat” (20%, 1.417 Vots)
Pedro Ads – #36diesenvalencià (10%, 710 Vots)
D.Vanderh (10%, 706 Vots)
Cesc Roca – Il·lustració del Mural Sonor d’ACPV (9%, 637 Vots)
Soy Cardo (5%, 346 Vots)

Millor format per a ràdio i televisió
Duel De Veus (Televisió) (12%, 1.549 Vots)
Torn de paraula (Podcast) (12%, 1.536 Vots)
Parlar Per No Callar (Podcast) (12%, 1.463 Vots)
Coses (In)útils (Podcast) (12%, 1.452 Vots)
Podríem fer-ho millor (Ràdio) (10%, 1.283 Vots)

Millor espectacle de música en directe
La Fúmiga – Gira “Havia de Passar” 2021 (31%, 2.667 Vots)
Samantha – Gira “Todo de mi” (20%, 1.708 Vots)
Feslloc – 15 Anys de Revoltes (12%, 1.065 Vots)
Jazzwoman – Espectacle en directe 2021 (10%, 827 Vots)
Mafalda – Gira presentació de “Les Infelices” (9%, 815 Vots)

Millor llançament musical
La Fúmiga – Fotosíntesi (6%, 1.227 Vots)
Samantha – Soc la d’ahir (6%, 1.156 Vots)
Alba Reche – la culpa (6%, 1.115 Vots)
Alba Juan – Olvidando (5%, 947 Vots)
Aina Koda – Dosis (5%, 921 Vots)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €