7 podcasts en valencià que has de conéixer

Com marca la tradició a Tresdeu, recopilem alguns dels podcasts en valencià que et recomanem. Encara que hi ha moltíssims més que vos recomanem, podeu pegar-li una ullada al web de Poblet per a estar al dia.

1.Torn de paraula

Fa tan sols una setmana que vam celebrar la IV edició dels Premis Tresdeu i, este article, l’havíem e començar així, recomanant el guardonat a millor format per a ràdio, ‘Torn de paraula‘. Un espai que et permet viatjar a través de les paraules i de les realitats que et porten, a cada programa, Javier Fresquet, Sonia Climent i Jordi Albiol.

2.Coses (In)Útils

Un podcast de Laia Molero, Andrea i Àlex que quedaren finalistes als Premis Tresdeu. La seua especialitat? Bons ingredients d’entrevistes interessants i, com diuen elles, converses sense trellat.

 

3.Parlar per no callar

Des d’Ontinyent arriben Gonzalo i Tono amb ‘Parlar per no callar’. Un podcast que, cada dimecres, pots escoltar a iVoox, Spotify, Google Podcasts o veure’ls a YouTube.

4.De parkineo

Com elles diuen “la xapa que no falte”. Des que ha nascut ‘De parkineo’, necessitem escoltar-les cada setmana a Marta, Carmen i Maria. Tres periodistes que s’uneixen amb una missió, conversar amb les convidades i els convidats sobre temes del nostre dia a dia, i que preocupen.

Com han avançat, el pròxim programa serà el 22 de febrer i estaran acompanyades per Àrtur de La Fúmiga.

5.Solano&Tur

El podcast de l’actor i dramaturg, Ximo Solano, i el periodista i escriptor, Joan Tur. Parlen de tot, de llibres que s’han llegit, o no, de cinema, de filosofia popular, de la vida. També els visiten experts i cares ben conegudes.


6.La secció de l’excusat

No tens excusa per a conéixer este podcast que arriba des de La Pobla de Vallbona. Al capdavant, Emili Giordano, Héctor González i Sebas Martí, tres amics que es junten a una casa per a regalar-nos, durant una hora, rialles, bona dosi d’humor i l’actualitat valenciana acompanyats de convidades i convidats.


7.Lo PixTech

A banda de Twitch, la Simmer s’atreveix en el format podcast junt amb el Violinste. Amb ‘Lo PixTech’ parlen de videojocs i ací vos el deixem.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €