Tornar a vore Dire Straits a València?

bROTHERS iN bAND porta a escena en «Alchemy dIRE sTRAITS Re-Live» una ambiciosa i cuidada producció que ens trasllada al genial i irrepetible directe que dIRE sTRAITS va gravar en l’Hammersmith Odeon de Londres el 22 i 23 de juliol de 1983, dins de la gira de «Love Over Gold», el seu últim disc en estudi fins llavors, amb Mark Knopfler a la veu i guitarra solista, John Illsley al baix, Hal Bogues en la guitarra rítimica, Mel Collins al saxo, Alan Clark en piano i teclats, Tommy Mandel també en els teclats i Terry Williams en la bateria, que juntament amb Joope de Korte (en la percussió i no visible en escena) van conformar un equip de luxe replet de força, ritme i expressivitat del més alt nivell.

Ja des de la seua publicació el març de 1984, aquest doble àlbum en viu es va convertir en un imprescindible en la història del Rock, sent la celebració del seu 35 aniversari el motiu que va portar a bROTHERS iN bAND a fer-ho possible revivint així aqueixes històriques nits i recreant l’Alchemy amb la mateixa formació, repertori, atmosfera, vestuari, il·luminació i tot el conjunt de detalls que van convertir aquest directe en una cosa especial, etern i immortal.

Per part seua, Angelo Fumarola (Veu i Guitarra Solista), Fernando Abenza (Baix Elèctric i Cors), Antonio Abad (Guitarra Rítmica i cors), Sander Ulloa (Saxo), Xabier Vaz (Piano i Teclats), Ángel Fernández (Teclats) i Miguel Queixas (Bateria) conformen la banda que dona vida a aquest Alchemy Re-Live i que ha sigut fins hui representat únicament a Espanya.

«Industrial Disease», «Twisting by the Pool» i «Portobello Belle» van ser tres temes que fins i tot sent interpretats en aqueixes nits no van ser publicats en el ja històric àlbum en directe, però sí que són inclosos en el repertori de bROTHERS iN bAND d’aquest espectacle, que superarà, per tant, les 2 hores de duració.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €