Neus Ferri i La Maria protagonitzen ‘Abril als ulls’ a la Valldigna

El Monestir de Santa Maria de la Valldigna acollirà el proper dissabte 23 d’abril una vesprada dedicada als llibres i la música amb diferents activitats d’accés gratuït i lliure. A partir de les 18.00 hores tindrà lloc l’actuació de la Muixeranga d’Alginet i a les 19.00 hores, els concerts de les cantants valencianes Neus Ferri i La Maria. A més, durant tot el dia es realitzarà l’activitat ‘Vine i tria un llibre!’, per la qual els visitants podran triar gratuïtament un llibre entre totes les publicacions exposades.

Les activitats programades s’emmarquen en el títol ‘Abril als ulls’, una frase que prové d’un poema de Joan Fuster que va musicar Ovidi Montllor i que enllaça directament amb el caràcter primaveral i literari de l’esdeveniment: “Hi ha més abril als teus ulls que en aquestes ribes dolces de la tarda”. El cartell de la primera edició d’’Abril als ulls’ ha anat a càrrec del dissenyador gràfic Migue Martí i també apel.la a la primavera com a renaixement, vital i cultural.

 

La jornada està organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en col.laboració amb la Mancomunitat de la Valldigna i és una més de les activitats programades a l’emblemàtic indret de la Valldigna per tal d’acostar-lo a nous públics i ampliar els seus usos culturals. 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €