Andreu Valor presenta ‘Tretze roses’, avançament del seu nou treball

Andreu Valor presenta ‘Tretze roses’, el primer avançament del seu nou disc, ‘Un nou món’, que veurà la llum el proper 16 de juny. ‘Tretze roses’ dóna el tret de sortida a ‘Un nou món’ amb un record simbòlic a les víctimes del feixisme, amb el punt de partida de la història real de les 13 xiques afusellades al final de la Guerra Civil Espanyola, i s’ha triat com a senzill de l’àlbum perquè suposa un canvi en la interpretació i el tractament de la veu, alhora que inaugura nous matisos i dóna la benvinguda a influències diverses.

‘Tretze roses’ s’acompanya d’una portada pròpia dissenyada per Enric Alepuz i d’un vídeo-lyric creat pel creador audiovisual i també músic Vicent Todolí, Sanguinelli. 

‘Un nou món’ és un disc compost per vuit temes que apel.len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable, i alhora suposa una oda a la vida i un trajecte cap a l’interior de nosaltres mateixos. ‘Un nou món’ serà un viatge estilístic amb un epicentre pop-indie que seguirà respectant l’arrel de la cançó d’autor, però s’atreveix a introduir nous conceptes i sonoritats. Per aquest nou projecte discogràfic, Andreu Valor s’ha tornat a acompanyar dels seus incondicionals Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors de l’àlbum. La portada d’Un nou món’ està dissenyada per Enric Alepuz i compta amb la fotografia de Rafa Cortés i el disseny d’il.luminació de Daniel Serrano.

El proper 16 de juny, ‘Un nou món’ estarà disponible a totes les plataformes i el concert de presentació tindrà lloc el 18 de juny a les 22.00 hores al Palau Comtal de Cocentaina. Les entrades d’aquest primer concert, que encetarà la gira d’Un nou món’ estan ja a la venda al web entrades.cocentaina.es. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €