Arriba la Fira Feminista als Jardins de Vivers

S’han fet esperar dos anys, per a tornar a viure, amb completa normalitat, aquesta fira. La tercera edició de la Fira Feminista se celebra aquest dissabte als Jardins de Vivers de València.

feminista

Organitzada per l’Assemblea Feminista de València, tot començarà a les 10.30 hores i s’esperen al voltant de trenta paradetes de col·lectius feministes per fer visible tota la tasca que realitzen i, d’aquesta forma, implicar a la gent en el moviment feminista.

Com bé comenta Mireia Bosca, portaveu de l’Assemblea, “és una jornada oberta a totes, on reivindiquem el feminisme com a part essencial de les nostres vides i ens celebren també com a part de la cultura i dels moviments populars”.

feminista

Programació III Fira Feminista

Des de les 10.30 h fins a migdia, tallers,  conferències i bon ambient

A les 10.30 hores arrancarà aquesta tercera edició amb LesbianBanda, seguidament d’un entrenament – taller d’autodefensa per a joves de 8 a 12 anys i que organitzen Dones al Front. Com també el taller de danses populars, no mixt, a càrrec de Les Postisses.

A partir de les 12.00 hores serà el torn de la conferència “Amors migrants: per un antiracisme polític” que durà a terme Resistència Migrant Dissident i el matí acabarà amb un vermut musical, que estarà acompanyat i amenitzat pel grup Les Campaneres.

La jornada del matí comptarà també amb un espai per a la serigrafia feminista, amb la col·laboració de diferents projectes socials de la ciutat, i, també, espais per a la xicalla.

feminista

I després de dinar, més ambient, xarrades i música

 A les 17.00 h reprendrà moviment aquesta fira amb la taula rodona “El conflicto capital-vida. Reptes per al moviment feminista”, amb la intervenció de membres de les Kellus, AIPHYC i, també, amb la participació, en línia, de la filòsofa i pensadora feminista Silvia Federici.

Les dos taules rodones del dia (la del matí i la de la vesprada) comptaran amb interpretació simultània al llenguatge de signes.

Per acabar el dia comptarem amb bona música. A les 19.00 hores, amb l’actuació en directe del Cor Dona Veu i el Grup Rossinyol (de l’escoleta del Cor de l’Eliana) i, a continuació, la Jove Muixeranga de València i de RiotRosesDancehall.

A les 20.00 hores serà el torn de l’actuació en directe de Maluks. I la jornada acabarà amb l’acte de les 21.00 hores, un bingo musical feminista.

Així que ja saps, aquest dissabte la lluita feminista pren els jardins de Vivers i ens esperen a totes!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €