Torna Andreu Valor i ens obre les portes a ‘Un nou món’

Andreu Valor presenta nou disc, ‘Un nou món’, que veu la llum amb una sonoritat renovada que aposta per introduir aires pop, folk i textures sonores experimentals a la inconfusible veu del cantautor de Cocentaina.

‘Un nou món’ és un disc compost per vuit temes que apel.len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable, i alhora suposa una oda a la vida i un trajecte cap a l’interior de nosaltres mateixos. ‘Un nou món’ és un viatge estilístic amb un epicentre pop-indie que seguirà respectant l’arrel de la cançó d’autor, però s’atreveix a introduir nous conceptes i sonoritats.

Mentre que el primer single de l’àlbum, ‘Tretze roses’, entonava un record simbòlic a les víctimes del feixisme, a ‘Un nou món’ Andreu Valor obre la porta al desig de construir un futur més digne amb temes com ‘Valenta’, dedicat a les dones que pateixen càncer de mama, o ‘Dorm’, sobre el drama de la immigració i els refugiats. Sense oblidar la defensa de la cultura pròpia a ‘Si no som poble’ o a les arrels de la cançó d’autor, a ‘I si cante indiferent’, a més de les cançons d’amor com ‘T’enyore’ o ‘Ho fem amb por’. 

Per aquest nou projecte discogràfic, Andreu Valor s’ha tornat a acompanyar dels seus incondicionals Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors de l’àlbum. La portada d’Un nou món’ està dissenyada per Enric Alepuz i compta amb la fotografia de Rafa Cortés i el disseny d’il.luminació de Daniel Serrano. El concert que donava el tret de sortida a la gira d”Un nou món’ va ser el passat dissabte 18 de juny al Palau Comtal de Cocentaina, un inici que vindrà seguit per les més de 40 dates ja confirmades fins a final d’any i que poden consultar-se a andreuvalor.com

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €