Imprescindibles per a un festival

Els ‘festis’ ens agraden durant tot l’any, però en estiu en especial. Qualsevol festivaler sap què és el que no es pot deixar en casa per res del món per a anar a un festival, però per si de cas tens dubtes per a les teues pròximes cites com el Feslloc o el Arenal Sound, a Tresdeu hem recopilat els 10 imprescindibles per a anar de festival. Estigueu atents! 

  • Cadira plegable

Als festivals sempre es passen moltes hores mortes a l’acampada. Porta una cadira plegable com a salvavides. 

  • Bateria portàtil 

L’electricitat als festivals brilla per la seua absència. Si vols estar en contacte amb el món exterior, o fer contingut per a les teues xarxes, la bateria portàtil és un imprescindible.

  • Kit d’higiene 

Sabem que la higiene als festivals moltes vegades es complica per saturació a les dutxes i banys. Per això, dus amb tu un kit d’higiene per a eixir del pas i que no et fugin. 

  • Renyonera 

No hi ha festival sense renyonera. Per a les teues coses imprescindibles com el mòbil, els documents i l’efectiu, fes-te amb una per al pròxim festival. 

  • Barret de la cooperativa més pròxima

Si vols tindre estil a un festival no et pots oblidar del teu barret, i si és ‘made in’ la cooperativa, millor. A més et protegirà del Sol. 

  • Impermeable 

Casualment, els festivals sempre acullen alguna pluja estival. Et pot paréixer una bogeria, però amb un impermeable a la motxilla t’estalviaràs un costipat. 

  • Roba còmoda

Els modelets del Coachella no són la realitat. Per a anar de festival aquest estiu cuida’t de portar la roba més còmoda del teu armari. De segur que ho agrairàs. 

  • Taps per als oïts

Si no t’agrada alçar-te matí, el millor que pots fer és portar amb tu uns taps per a poder descansar i evitar les dolçaines o les xerrades matineres dels teus amics i amigues. 

  • Sac de dormir

Encara que pel dia faça una calor insuportable, a les nits refresca. No t’oblides el teu sac de dormir per a descansar bé després de l’últim concert (o del ‘after’). 

  • Altaveu

Què seria d’un festival sense música? Si vols ser qui mane del veïnat, no t’oblides l’altaveu per a ser tu qui pose els millors temes.

 

Festival

Imatge via Wirestock

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €