Tot a punt per al Feslloc 2022

A un dia de l’inici de la 16a edició del Feslloc, l’organització del festival ho té tot preparat perquè sols quede gaudir de tres dies de música, convivència i activitats del 7 al 9 de juliol.

Com és tradició la xaranga donarà el tret d’eixida a la tornada a la normalitat del festival de Benlloc (la Plana Alta) que compta amb un cartell que desborda talent i diversitat per cada un dels seus components.

Horaris Feslloc 2022

El primer dia de festival es podran escoltar a bandes com La Fúmiga, Els Catarres, L’Home Brut, Apologia i Bacora.

En l’hemisferi del festival presentaran els seus nous àlbums les artistes gallegues participants del BenidormFest, Tanxugueiras; els retornats Auxili, Ginestà i Xavi Sarrià o altres artistes valencianes com són Esther, Josep Lluís Notari, Tomàs de Los Santos i Elsa Tronchoni i Joe Pask. El divendres també es podrà viure en directe al grup que barreja reggaeton, pop i trap, Cactus.

El Feslloc 2022 conclourà amb un conjunt d’artistes excepcional, com és el cas d’Smoking Souls, El Diluvi, Pupil·les o Ebri Knight. Respecte a les solistes, es podrà gaudir d’artistes femenines com Tesa, Sandra Monfort, Joina i les bandes debutants Aina Palmer i Jazzmatiks.

I per si no fora suficient, s’afegeix un nou al·licient, el Freslloc. En aquesta edició les vesprades estaran amenitzades per la discomòbil The End que s’instal·larà a la pinada del municipi.

Ja s’han fet públics els horaris d’actuació de cada banda i es poden consultar al web del festival.

Més enllà de la música

Com és habitual, les activitats acompanyaran la música al llarg d’aquests tres dies de festival a Benlloc. Més enllà de les actuacions de les bandes, es podrà comptar amb activitats com els vermuts temàtics, la projecció d’Alcarràs de Carla Simón o bé, gaudir de la piscina que la localitat posa a disposició dels assistents.

Entrades disponibles

Com a novetat enguany continuaran disponibles els abonaments i les entrades de dia en Feslloc.com. La venda en línia es mantindrà durant tot el festival per facilitar la feina als i les feslloqueres i agilitzar així el procés de venda. També hi haurà entrades en taquilla, que obrirà a partir de les 17 h.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €