Últims dies dels projectes d’EscolaLAB per a assolir finançament

Escola Valenciana celebra el bon ritme de la fase de finançament dels projectes presentats a la segona convocatòria d’EscolaLAB aquest 2022, que va arrancar el passat 14 de setembre i que arriba a l’última setmana per a aconseguir el màxim finançament possible.

Ambdues iniciatives han assolit ja el seu objectiu mínim en un temps rècord i només han necessitat una setmana per a aconseguir-ho. Ara, tenen 6 dies més al davant, en els quals tractaran d’incrementar el finançament dels seus projectes.

Per la seua banda, el podcast ‘El Recapte’ ha superat el seu objectiu amb escreix. Aquesta programa, que aspira a “ser espai de reflexió i trobada sobre la vida bona (i saborosa) on el fet polític siga personal més fins i tot que a l’inrevés, una mena de guia vital per a adults semi funcionals que faça de llavor d’una comunitat al llarg i ample del nostre territori” i que abordarà temes com la gastronomia, la criança o el treball a través de bones pràctiques, siguen valencianes d’arrel o foranes que es puguen incorporar des d’una gramàtica pròpia, ja supera el 190% del seu finançament.

Els productors s’han marcat un nou objectiu, i si assoliren el 200% de l’objectiu mínim, aquest increment econòmic permetria passat de sis a dotze programes i aquest pòdcast es convertiria en una cita mensual que, a més, seria gravada en vídeo per afegir un nou al·licient a les i els oients.

Per altra banda, el projecte de documental ‘Pelletes tornarà!’, un documental que commemora la història de la Revolució del Petroli d’Alcoi en la celebració del deu 150 aniversari, ha aconseguit recentment el seu objectiu mínim i ja arreplega més d’un 170%. El seu objectiu actual és de 4.000 €, el qual permetria organitzar la Festa del 150 Aniversari, amb un concert de Las Víctimas Civiles i una ruta teatralitzada pel Centre d’Alcoi. A més, si s’aconseguira arribar al 400%, l’organització ha anunciat que naixerà el “Festival del Petroli”.
Activistes pel valencià i públic en general tenen per davant encara 6 dies més per a fer la seua aportació i contribuir a “fer possibles projectes innovadors i en valencià”.

Escola Valenciana ha recordat que aquesta és la finalitat d’EscolaLAB, una iniciativa pensada per a possibilitar projectes i materialitzar idees innovadores. El laboratori d’idees d’Escola Valenciana compta amb el suport logístic de la cooperativa Tresdeu i el suport logístic de Verkami i la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €