Inscripcions obertes als V Premis Tresdeu!

Comencem el període d’inscripcions per a la 5a edició dels Premis Tresdeu! Els premis que valoren la creativitat de la joventut valenciana i que enguany hem volgut batejar amb el subtítol “El Futur És Nostre“. Volem conscienciar entre els i les més joves de la importància de participar del món que els rodeja, de superar els obstacles i continuar endavant. És important que aconseguim projectar el desig d’un futur pròsper i no apocalíptic com se’ns vol vendre per totes bandes.

Queda obert, per tant, el formulari on podeu inscriure projectes propis o proposar els d’altres persones o col·lectius que considereu que han d’estar per tot el que han fet aquest any 2022. És rellevant que sapigueu que els i les protagonistes nominades han d’haver nascut després de l’1 de gener de 1987. Vos deixem el formulari d’inscripció, i al final de l’article vos expliquem les fases!

Fases V Premis Tresdeu

1. Inscripció de propostes.
– S’habilita una pàgina a www.tresdeu.com perquè artistes, col·lectius i projectes puguen inscriure’s. L’organització es reserva la possibilitat d’inscriure propostes que crega rellevants en cas de no haver estat inscrites pels promotors o seguidors/es.
– Només poden optar les obres produïdes entre el 01/01/22 i el 31/12/22 i els protagonistes han d’haver nascut després de l’1 de gener de 1987.
– De divendres 23 de desembre de 2022 a diumenge 08 de gener de 2023, ambdós inclosos.

2. Votació del públic: selecció dels finalistes que passaran a la votació del jurat professional.
– El públic podrà exercir el vot en línia en la pàgina habilitada a www.tresdeu.com. Es podran emetre fins a 3 vots per persona en cadascuna de les categories.
– Les 5 candidatures més votades en cadascuna de les categories passaran a la votació per part del jurat.
– De dilluns 09 de gener a diumenge 29 de gener de 2023 ambdós inclosos.

3. Votació del jurat: elecció dels guanyadors.
– Com a NOVETAT enguany el jurat estarà constituït pels guanyadors/es i finalistes de les anteriors edicions que vulguen participar, sempre que no es presenten a la categoria que voten.
– El jurat podrà exercir el vot en línia. Es podran emetre fins a 3 vots per jurat en cadascuna de les categories.
– Els seus vots determinen els guanyadors per a cadascuna de les categories excepte el premi honorífic que serà escollit pels socis de la cooperativa Tresdeu Media.
– Del dilluns 31 de gener al dijous 3 de febrer de 2022

4. Cerimònia d’entrega dels premis: dijous 09 de febrer de 2023 a l’auditori La Mutant de València

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €