La Fúmiga i Els Catarres col·laboren en Cançons d’amor

Els Catarres i La Fúmiga, dos dels grups més populars de l’escena del pop festiu català i valencià, s’han unit per a compondre i produir a mitges la cançó “Cançons d’amor”. El resultat és un hit que neix del respecte i l’admiració de les dues formacions que han volgut rendir plegades un homenatge a les seues cançons més conegudes fent un collage amb alguns dels fragments més icònics. Com ells mateixos expliquen: “L’amor va de sentir-se estimat i fer-ho amb força, de cuidar-se i de sentir-nos a prop“. D’això parlen les cançons. També les nostres. Cada lletra conta una història i totes a la vegada. Hem jugat amb les nostres cançons per tal de construir-ne una. La que parla de nosaltres i de vosaltres. De les frases que ens han acompanyat durant molt de temps i que ara inicien un camí juntes: “Cançons d’amor”.

La producció de la cançó també ha estat en mans dels seus dos equips habituals. Per un costat, Atomic Studio de Mark Dasousa a Ondara (Alacant), per l’altre, els estudis de Can Pardaler de David Rosell a Artés (Bages). No és, doncs, una simple col·laboració, sinó una experiència singular i enriquidora que els ha permés crear una cançó des de zero, pactant i consensuant tots els processos de so, estil, arranjaments…

El videoclip que acompanyarà “Cançons d’amor”, ha estat dirigit per Helga Ambak i realitzat per Buffet Visuals, explica la història de tres persones que es troben amb Els Catarres i La Fúmiga i passen el dia plegats, compartint la gravació de la nova cançó i creant una nova experiència compartida. Una connexió directa, propera, agraïda i carregada de respecte i estima.

Segur que hi ha moltes més històries d’amor que persones. La d’Els Catarres i La Fúmiga ha estat de les d’amor a primera vista. Que hagen coincidit en l’espai-temps ha estat un regal que els ha convertit ja en família. Una llavor amb forma de diamant.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €