El Piset arranca amb Apolo Planet i la cantant Suu

À Punt enceta el mes de febrer amb un nou espai dedicat als joves i que compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística per a la creació de continguts digitals en valencià i que està produït per Tresdeu Media. El Piset és un programa al qual es volen debatre els temes que interessen hui dia els joves, però que es planteja d’una manera ficcionada. Ame Soler, il·lustradora del projecte Tresvoltesrebel, i Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga, comencen a viure en un pis compartit i inicien un càsting per a trobar les dues persones perfectes per a les habitacions que els queden lliures.

Als protagonistes d’aquest pis els uneix una relació d’amistat de pocs mesos, però connecten en molts aspectes vitals i per a ambdós és molt important entendre’s amb els seus futurs companys de pis. Amb l’excusa d’una amigable convivència convidaran cada setmana dues persones. Un sopar i una conversa en un ambient despreocupat els servirà per a saber si serien els companys de pis adients.

La importància d’El Piset està en la conversa, els convidats, les anècdotes, i no tant en si són els candidats ideals o no. De fet, la intenció amb la ficció del càsting de possibles companys de pis és aportar un context narratiu que convide al diàleg amb el tractament de temes que agraden als joves. A més, incorpora convidats que aporten contingut de fons per a raonar junts, com per exemple Samantha, Víctor Palmero, Inés Hernand, Anaïs Domènech, Dianina XL, Esteve Tortosa d’Auxili o Ana Poulainne.

La primera publicació d’El Piset ha començat amb un capítol dedicat a les addiccions. I compta amb la presència de la cantant Suu i l’influenciador i model Apolo Planet i serà el primer de sis capítols que es penjaran cada quinze dies en Youtube i en el web d’À Punt i s’emetran per Bon Dia TV.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €