Adelyne llança un disc de covers amb temes clàssics valencians

Alguna vegada heu sentit parlar d’Adelyne? Es tracta d’un grup femení de València i Barcelona que va començar en la pandèmia el difícil camí per a triomfar en la música. Silvia Antón al piano i Rebecca Rubio a la veu són les dues integrants d’Adelyne, aquest nou grup que també busca lluitar per reivindicar la música en valencià.

Pese al curt recorregut musical que tenen, i la difícil situació en la qual es trobava el món quan van decidir començar, Adelyne ja compta amb un CD estrenat, un segon que ve en camí i un àlbum de covers. Res els ha impedit fer el que els agrada. Aquest nou any 2023 segueixen amb el seu camí musical traient noves cançons, algun videoclip i una gira on podran donar a conèixer la seua música i fer gaudir a totes les persones que hui dia ja els segueixen.

El seu primer disc va eixir a la llum en el 2020 amb el nom de “2020 Raons | 2020 Motius”. Un CD pop-rock que parla d’amor lliure, feminisme, lluita, etc i que compta amb 8 temes, 3 dels quals són en valencià. Després del seu primer disc, Adelyne va llançar a l’estiu del 2022 un senzill anomenat “El teu Café” i va ser a la fi d’aquest mateix any que van llançar el seu àlbum de covers. 8 temes clàssics de la terreta: “La vida sense tu” Obrint Pas, “Tinc una mania inconfessable” Pau Alabajos, “Fera” Smoking Souls, “La Polseguera” La Gossa Sorda, “Músic de carrer” Txarango, “Sta Guai” Oques Grasses, “Tu fas” Doctor Prats i “Vull” Zoo. Si encara no heu escoltat aquest àlbum, no dubteu a llançar-vos a descobrir aquestes versions acústiques valencianes que us deixaran impressionats!

I això no és tot, Adelyne està treballant molt intensament per a continuar llançant música per al 2023 i molt prompte podrem escoltar el seu nou àlbum amb cançons pròpies. Ens morim de ganes per escoltar-les!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €