Llosa de Reggae el nou festival del País Valencià

Aquest mes de març s’estrena en el món dels festivals el Llosa de Reggae. Un festival autogestionat que pretén crear tota una experiència de música i activitats a la Llosa de Ranes (La Costera) els dies 17 i 18 de març.

El festival compta amb una gran quantitat d’activitats i serveis disponibles per a tots els assistents. Diferents àrees sound systems, una zona de circ, xarrades i tallers que permeten compartir el coneixement de cadascun dels assistents. També hi haurà un mercat ambulant d’artesania i una zona condicionada de càmping.

Detallant una mica més les diferents àrees trobem en primer lloc The Likkle Yard, aquesta àrea estarà disponible durant els matins. En ella hi haurà música ininterrompuda on s’alçaran dos mini sounds, Gabriel i Countryside Rockers Hi Fi gràcies als quals es podrà escoltar música, gaudir i ballar durant tot el matí. En ells trobarem Música del món amb Newen o Mystic Jam amb Arnau, entre altres.

En The Wild Jungle, la zona més salvatge del festival, es trobarà el poderós equip de so Amen Break Collective en el qual trobarem sons Jungle/Drum&bass juntament amb molts altres estils musicals. Entre els artistes convidats en aquesta zona es troben Silly Tang (La Selva Rècords), Ketapasando, etc.

Finalment, l’àrea The Dub Field. En el primer dia els artistes convidats com Unruly Youth o Hierba Luysa formaran el seu espectacle amb el Green Army sound system que protagonitzarà aquesta zona i que finalitzarà amb el seu propi DJ set. El segon dia es jugarà un partit a tres bandes en representació de Mallorca, Múrcia i València. Island Roots Sound System, amb un missatge conscient i d’apoderament social. Dubbnium Sound System una obra d’art full handmade, que aterra per primera vegada al País Valencià. I Solar Vibes Sound System, la finor constant amb noves actualitzacions.

Si no et vols perdre res d’aquesta nova experiència pots comprar les entrades a 30 euros amb càmping inclòs! Per adquirir-la ho pots fer a través de missatge per Instagram a @llosadereggae o en físic en el bar 46zero20, lloc de confiança a Benimaclet, València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €