Calendari d’orquestres pel País Valencià 2023

L’arribada de l’estiu al País Valencià porta amb si un ambient festiu i animat en moltes poblacions. Durant aquesta època de l’any, nombrosos municipis celebren les seues festes patronals i populars, oferint a veïns i visitants un variat programa d’activitats i esdeveniments. Entre les més populars, es troben les orquestres, on la música en viu anima a la gent a ballar i gaudir de la nit. Aquests esdeveniments solen dur-se a terme en places i carrers, creant un ambient festiu i acollidor.

Des de Tresdeu hem fet una recopilació del calendari d’orquestres per tot arreu de la Comunitat Valenciana i el pots consultar a continuació:

Orquestra Emoji

Tenen música per a tots els gustos i edats! La diversitat en el seu repertori musical és impressionant, cosa que significa que qualsevol persona que assistisca als seus esdeveniments podrà trobar alguna cosa que li agrade. Amb pasdobles, ritmes llatins i els últims èxits de la ràdio, mantindran a tots al dia amb les tendències musicals actuals.

També per a aquells amants del rock espanyol, ofereixen una dosi de nostàlgia i energia amb temes que han perdurat en el temps. I, per descomptat, no poden faltar els clàssics del rock i heavy metall que faran vibrar als més apassionats del gènere.

21 de juliol – Daimús (València)

22 de juliol – Banyeres de Mariola (Alacant)

29 de juliol – Almoines (Alacant)

Agost:

1 d’agost – Orba (Alacant)

12 d’agost – Sagra (Alacant)

14 d’agost – Fuentes de Ayódar (Castelló)

19 d’agost – Vilafranca del Cid (Castelló)

25 d’agost – Quatretondeta (Alacant)

31 d’agost – Tormos (Alacant)

Orquestra Euforia

Euforia sona com una orquestra que té molt a oferir. El seu enfocament a atraure a tots els públics amb un repertori fresc i original mostra la seua versatilitat i capacitat per a adaptar-se a diferents gustos musicals. La combinació de músics joves però experimentats assegura un rendiment enèrgic i emocionant en l’escenari, la qual cosa segurament mantindrà a l’audiència animada i entretinguda.

22 de juliol – Novelda (Alacant)

29 de juliol – Torrellano (Alacant)

Orquestra Gravity

L’orquestra Gravity sona com una experiència musical emocionant i vibrant. Amb el seu repertori ple dels millors èxits del pop/rock actual, segurament atraurà a un públic divers i animat. La seua posada en escena espectacular i la qualitat de so proporcionada per Produccions Platí prometen un concert d’alta qualitat i entreteniment.

21 de juliol – Sant Jordi (Castelló)

28 de juliol – Albocàsser (Castelló)

Orquestra La bèstia

Orquestra de València formada per 7 membres amb un repertori variat i divers per a tots els públics.

22 de juliol – Xeraco (València)

29 de juliol – Benimarfull (Alacant)

Orquestra La Metro

La Metro és el resultat d’un projecte que ha anat madurant i desenvolupant-se durant aproximadament una dècada. Aquesta orquestra representa un concepte diferent en el seu enfocament i funcionament, que a més, ha sabut evolucionar i adaptar-se al llarg del temps.

22 de juliol – San Antonio, Requena (València)

24 de juliol – Albal (València)

Orquestra La Mundial Show

La Mundial Show sona com un espectacle musical realment impressionant i complet. Amb més de 4 hores de duració, promet una experiència temàtica i coreogràfica única en viu. El seu “Black Magic Tour” segurament deixarà una gran impressió en el públic, oferint un entreteniment d’alta qualitat i emocionant.

22 de juliol – Almoradí (Alacant)

29 de juliol – El Plantío (València)

Orquestra La Pato

La Pato és una orquestra amb una trajectòria impressionant i una gran experiència en el món de les festes patronals. Amb més de 30 anys d’història, han sigut part de nombrosos esdeveniments en pobles de la Comunitat Valenciana, portant entreteniment i diversió al seu públic.

La seua capacitat per a adaptar-se a les demandes i gustos canviants de la seua audiència mostra la seua versatilitat i compromís amb oferir un espectacle atractiu i entretingut en cada actuació. Aquesta capacitat d’evolució els ha permés mantindre’s rellevants i volguts pel seu públic durant tants anys.

21 de juliol – Benitatxell (Alacant)

22 de juliol – Barxeta (València)

26 de juliol – Albal (València)

28 de juliol – Losa del Obispo (València)

29 de juliol – Simat de la Valldigna (València)

30 de juliol – Calp (Alacant)

Orquestra La Tribu

Aquesta orquestra de la Comunitat Valenciana és innovadora i avantguardista en el seu enfocament artístic i espectacular. És més una atracció que simplement una orquestra i açò la destaca entre altres propostes d’entreteniment a la regió.

El disseny del muntatge, els vídeos i efectes en les pantalles LED d’última generació, així com els efectes visuals, mostren un alt nivell de producció i creativitat per a brindar a la seua audiència una experiència impactant i visualment impressionant.

A més, la seua elecció de reproduir música d’artistes, cantants i grups des dels anys 90 fins a l’actualitat, garanteix que el seu repertori siga atractiu per a diverses generacions d’audiència i puga connectar amb diferents gustos musicals.

22 de juliol – La Pobla de Vallbona (València)

25 de juliol – Torremanzanas (Alacant)

26 de juliol – Torrent (València)

28 de juliol – Teulada (Alacant)

29 de juliol – Ondara (Alacant)

31 de juliol – Benimarfull (Alacant)

Orquestra Modena

L’orquestra Modena ofereix des dels clàssics dels anys 70 fins als èxits actuals. El seu repertori musical dividit en dues passades ofereix una experiència completa per a diferents públics.

El primer passe, enfocat per a tota mena de públic, promet delectar a les persones majors amb els clàssics de sempre.

D’altra banda, el segon passe és més mogut i ret homenatge als grups pop-rock més reconeguts del nostre país.

28 de juliol – Aldaia (València)

29 de juliol – Losa del Obispo (València)

Orquestra Montecarlo

L’orquestra Montecarlo sens dubte s’ha guanyat la seua reputació com una mítica agrupació musical valenciana. Amb més de 30 anys d’experiència, han recorregut innombrables escenaris en tota Espanya, portant la seua música i espectacle a milers de persones. Malgrat el temps transcorregut, continuen mantenint la mateixa força i entusiasme que els va caracteritzar des del principi.

21 de juliol – Novelda (Alacant)

22 de juliol – Aielo de Malferit (València)

25 de juliol – Simat de la Valldigna (València)

28 de juliol – La Pobla de Vallbona (València)

29 de juliol – Benitatxell (València)

Orquestra Montesol

Una altra de les opcions és l’orquestra Montesol i el seu “Resurrection Tour”.

21 de juliol – Sant Jordi (Castelló)

28 de juliol – Albocàsser (Castelló)

Orquestra No comment

La combinació d’un repertori pop i actual, amb tocs rockers i temes nacionals coneguts per tots, és la fórmula perfecta per a fer les delícies de tota mena de públic. L’orquestra s’ha guanyat el seu lloc per oferir un xou ple d’energia i diversió, mantenint una connexió especial amb l’audiència que s’entrega a cantar i gaudir al costat dels seus components.

El so net i la qualitat tècnica són fonamentals per a garantir una experiència musical impecable, i l’orquestra No comment ho sap bé.

21 de juliol – Ondara (Alacant)

26 de juliol – L’Enova (València)

28 de juliol – Tollos (Alacant)

29 de juliol – Orba (Alacant)

Agost:

1 d’agost – Chera (València)

3 d’agost – Real de Gandia (València)

5 d’agost – Famorca (Alacant)

6 d’agost – Tàrbena (Alacant)

10 d’agost – Benimantell (Alacant)

11 d’agost – Sagra (Alacant)

12 d’agost – Benigembla (Alacant)

16 d’agost – Beniarrés (Alacant)

17 d’agost – Benimaurell (Alacant)

19 d’agost – Argelita (Castelló)

Orquestra People Band

El projecte de l’orquestra People Band ha sigut un èxit des dels seus inicis fa quatre anys a València. Conformada per set talentosos músics, tots amb una àmplia experiència en reconegudes orquestres, van decidir unir les seues habilitats per a crear una formació musical única, divertida i plena de joventut.

La joventut i frescor que aporten els integrants de la People Band es reflecteix en la seua proposta musical i en la seua posada en escena, la qual cosa crega una connexió especial amb el públic.

21 de juliol – Serra (València)

Orquestra Platino

L’orquestra Platino destaca per la seua gran varietat en el repertori musical, el qual és acuradament seleccionat per a oferir un espectacle únic i emocionant en cada actuació. L’afecte i la passió amb la qual assagen cada tema es reflecteixen en l’escenari, creant un ambient especial que connecta de manera profunda amb el públic.

21 de juliol – Beniflà (València)

22 de juliol – Benitatxell (Alacant)

29 de juliol – Caudete de las Fuentes (València)

31 de juliol – Benifairó de la Valldigna (València)

Orquestra Scream

L’espectacle de Scream és veritablement per a tots els públics i edats. El seu repertori abasta des de cançons clàssiques que han perdurat en el temps fins als últims èxits musicals del moment. El seu objectiu és connectar amb cada persona del públic, rescatant aqueixes cançons de sempre que evoquen emocions i records, i al mateix temps, presentant les cançons més actuals que fan que la festa siga vibrant i actual.

22 de juliol – Sagunto (València)

28 de juliol – Carrascosa del Campo (Cuenca)

29 de juliol – València (Gran Fira de València, Sopar de la Punxa)

Orquestra 7CRASHERS

SEVEN CRASHERS, abans Grup Crash, és sens dubte una de les bandes més potents del panorama nacional. El grup està compost per músics i vocalistes de gran nivell i experiència en formacions musicals de gran prestigi.

Un show realment espectacular que combina els èxits del moment amb els temes més potents de l’escena Pop-Rock nacional i internacional.

21 de juliol – Tavernes de la Valldigna (València)

22 de juliol – Castellonet de la Conquesta (València)

28 de juliol – Torrellano (Alacant)

29 de juliol – Soneja (Castelló)

30 de juliol – Serra (València)

Orquestra Titanic

L’any passat aquesta orquestra va complir els seus 20 anys de trajectoria. Està conformada per 8 components que com és habitual, mantenen la indiscutible qualitat musical que l’orquestra Titanic està tenint des de fa 20 anys.

Ara més llums i so, acompanyat d’un nou disseny estructural, fa que, juntament amb el llançament de balons per a animar al públic, trets de confeti i repartiment de marxandatge, la posada en escena siga immillorable.

22 de juliol – Ondara (Alacant)

28 de juliol – Santa Magdalena de Polpís (Castelló)

30 de juliol – Orba (Alacant)

Agost: 

3 d’agost – Balones (Alacant)

4 d’agost – Penàguila (Alacant)

5 d’agost – Benidoleig (Alacant)

6 d’agost – la Vall d’Ebo (Alacant)

10 d’agost – Miramar (València)

13 d’agost – Benigembla (Alacant)

14 d’agost – El Verger (Alacant)

15 d’agost – Arañuel (Castelló)

16 d’agost – Alfondeguilla (Castelló)

17 d’agost – Llíber (Alacant)

18 d’agost – Barx (València)

19 d’agost – Ràfol d’Almúnia (Alacant)

20 d’agost – Montaverner (València)

21 d’agost – Castelló de Rugat (València)

25 d’agost – Senyera (València)

26 d’agost – Beniarbeig (Alacant)

Orquestra Tokyo Band

Fent referència al seu lema, la resistència s’ha unit de veritat, Tokyo Band Orquestra és una de les de major nivell musical en el panorama nacional, amb un estil únic i personal. El seu repertori fresc i juvenil, la seua immillorable actitud que atrapa al públic i la seua impactant posada en escena, són només alguns dels molts valors que transmet aquest grup.

Actualment, la banda està integrada per 7 components, tots ells amb un llarg recorregut en el món de les millors orquestres.

21 de juliol – Artesa (Castelló)

22 de juliol – Castell de Castells (Alacant)

29 de juliol – Polinyà de Xúquer (Alacant)

Orquestra Twister

Orquestra Twister és un nou grup i amants de la música, on professionals molt coneguts i amb gran experiència en l’àmbit de la música s’han unit en un projecte ambiciós i amb ganes de destacar.

22 de juliol – Alborache (València)

26 de juliol – Quartell (València)

29 de juliol – Massarrojos (València)

Orquestra La Vènom

La Vènom aconsegueix que la nit siga potent i espectacular, proporcionant una experiència única i emocionant per a cada assistent. Amb el seu talent musical i carisma en l’escenari, la banda crea un ambient màgic que fa que l’audiència se submergisca en la música i l’entreteniment.

22 de juliol – Benimarfull (Alacant)

Orquestra Vértigo

Vértigo és un grup-orquestra que es destaca per interpretar una àmplia varietat d’èxits musicals, abastant diferents estils com el pop, el rock i altres gèneres. El seu repertori inclou tant temes clàssics com contemporanis, la qual cosa els permet oferir una experiència musical variada i entretinguda per al seu públic.

21 de juliol – La Pobla de Vallbona (València)

Moltes orquestres encara no han publicat les dates d’agost, però actualitzarem el calendari quan es coneguen.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €