Participa al primer treball de QUINTO

Josep QUINTO és un jove músic i creador que ha estat immers en la música des de primerenca edat, participant en diversos grups al seu poble natal de Pego, a la comarca de la Marina Alta.  “Ja m’he cansat de fer cançons per a mi mateix i vull que vagen una miqueta més enllà de l’escriptori del meu portàtil”, confessa QUINTO. I ara pots ajudar-lo, participa en el seu primer treball a través de Verkami.

Pego és conegut per la seua activa escena musical local, i ha sigut el caldo de cultiu on l’artista ha desenvolupat la seua passió per la música. Als seus 20 anys, el descobriment de la música urbana va marcar un punt d’inflexió en la seua carrera, portant-lo a explorar un estil propi, madur i distintiu. Aquest procés de creixement i evolució va culminar en la creació del seu primer treball discogràfic en solitari, que consta de sis peces originals. Cadascuna d’aquestes cançons reflecteix la seua personalitat artística i la seua singularitat, mostrant la seua visió i veu en l’escena musical actual.

Com pots ajudar?

Encara que compten amb algunes fonts de finançament per al projecte, necessiten la vostra col·laboració per a poder cobrir totes les despeses que comporta una producció d’aquesta envergadura. Aspectes vitals com la producció, enregistrament, mescla i masterització del treball, la fabricació i distribució de còpies, el disseny i la fotografia, així com el material promocional i la comunicació, requereixen del vostre suport per a dur-se a terme.

Com a agraïment pel vostre esforç, han preparat una selecció de recompenses diverses perquè pugueu triar la que millor s’ajuste a les vostres preferències. Totes elles inclouen l’enviament directe a les vostres llars en cas que no hàgeu pogut recollir-les durant el concert de presentació.

15€
  • Disc format CD signat
  • Accés a tot el contingut del disc en format digital abans que ningú (singles, videoclips, disc complet, etc.)
25€
  • Disc format CD signat
  • Entrada concert de presentació a Pego
  • Accés a tot el contingut del disc en format digital abans que ningú (singles, videoclips, disc complet, etc.)
40€ i 60€ (x2 en tot)
  • Disc format CD signat
  • Samarreta amb el disseny de l’àlbum
  • Entrada concert de presentació a Pego
  • Accés a tot el contingut del disc en format digital abans que ningú (singles, videoclips, disc complet, etc.)
600€
  • 2x Disc format CD signat
  • Concert showcase de QUINTO en solitari (60 min de duració)
  • Accés a tot el contingut del disc en format digital abans que ningú

L’actuació es podrà programar de novembre a març de 2023. Consulta dates i disponibilitat a info@primaveradh.com

La vostra col·laboració serà fonamental per a fer realitat aquest projecte i aconseguir l’objectiu. Amb el vostre suport, podran dur a terme totes les etapes del procés de creació i promoció del treball musical.

CALENDARI PREVIST

Pre-producció: Procés finalitzat.

Producció, gravació i mescla: Juliol 2023.

Masterització i edició final: Agost de 2023.

Escolta anticipada per a mecenes: Setembre de 2023.

Disseny gràfic: Agost i setembre de 2023.

Enregistrament del material audiovisual: Setembre de 2023.

Pla de comunicació: Setembre de 2023.

Sortida escalonada de l’àlbum, showcases i concerts de presentació: Octubre, novembre i desembre de 2023.

Previsió d’entrega de recompenses a mecenes: novembre 2023.

Aquest procés és molt important per a QUINTO, que encara que admet sentir un vertigen davant la idea de llançar el seu disc, l’emoció i felicitat de compartir la seua música amb el món són encara majors. Amb un estil definit i madur, es perfila com una figura destacada en l’escena musical valenciana. El seu compromís amb la renovació de la música contemporània a través de les noves tendències urbanes promet captivar a un públic àvid de noves propostes musicals.

Amb talent i passió pel seu art, l’artista es posiciona com una promesa de la música valenciana i una veu a seguir en la indústria musical actual. El seu treball i dedicació segurament el portaran a transcendir fronteres i a deixar una petjada significativa en el panorama musical de la regió i més enllà.

No t’ho penses més i ajuda a QUINTO amb el seu primer projecte ací!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €