Tres cançons i dos disc per al 9 d’octubre

La tardor ja ha arribat i ho ha fet amb moltes cançons musicals de gran nivell. Per això, des de Tresdeu et portem tres cançons i dos discos nous que has d’escoltar per aquest 9 d’octubre.

La mentida d’El Diluvi

El Diluvi ha presentat La mentida, una nova cançó que se suma a la resta de senzills llançats durant aquest any i que serà l’última cançó abans de l’aturada temporal que ha anunciat el grup. Per tant, aquest single juntament amb El primer ball, Espere, A fer la mà, Terra que no oblida i alguna sorpresa que encara no han desvelat compondran l’EP que es publicarà els pròxims mesos.

La mentida es manté en la línia festiva que mescla la sonoritat folk pròpia d’El Diluvi amb noves formes electròniques i parla del punt de soledat on pot portar-nos una mentida, per no atrevir-se a contar la veritat i encadenar mentides, i implica una reflexió sobre qui som i com ens mostrem a la resta.

L’Actor Secundari i l’eco dels passos en fals

L’Actor Secundari, per la seua part ha publicat el seu segon disc L’Actor Secundari i l’eco dels passos en fals un disc que entra directament en les emocions del personatge, però de forma mol més obscura que l’anterior, pretenent baixar als inferns més profunds.

El disc ha estat produït per Blai Antoni Vañó (conegut pels seus treballs per a Els Jóvens, Neus Ferri, Arthur Caravan, Andreu Valor, Joe Pask o Marco Pompero), qui ha sabut portar el so de les cançons a noves sonoritats que complementen a la perfecció les reflexions i emocions que es volen transmetre a la proposta.  A més, compta amb els músics Héctor Tirado i Blai Antoni Vaño a les guitarres, Dani Serra a la bateria, Ernesto Llorens als violins, Laura Sahuquillo al violoncel, Albert Vañó al baix i als teclats, i Albert Doménech a la veu.

Ser lliure de Diàspora

Diàspora ha llançat el tercer dels temes musicals que destaquem, la cançó Ser Lliure, un nou senzill on han comptat amb la col·laboració de Víctor Parra de Broken Horizon. Aquesta cançó narra els fets que van passar el passat 18 d’octubre de 2020, on 14 joves van defensar el poble de Pego.

A més, la cançó eixirà amb un videoclip reivindicatiu que compta amb la participació de Sergi Cots “Sono”, un dels 14 joves, com a protagonista de la història.

La Llum de Josu Miró

Josu Miró comença una nova etapa dins de la seua carrera musical amb la publicació d’aquest àlbum. Un disc que està ple de profunditat i que aborda temes com l’amor i la complexitat que té. Dins d’aquesta recopilació podem trobar 9 temes nous on trobem un punt d’unió entre l’autotune i les noves textures musicals.

El disc es va publicar el passat 6 d’octubre dins del segell La Fera CC i la producció ha estat a càrrec del bocairentí Blai Antoni Vañó, artífex dels discos anteriors de Josu Miró (com a Joe Pask); i entre els músics que han participat en aquesta gravació podem trobar Martín Aguirre, Andreu Vidal, Dani Serra i el mateix Blai Antoni Vañó; antics col·legues de Joe Pask. També han participat David Boronat, Miguel Vañó i Sergio Bisbal.

Vull estar amb tu d’Els Catarres

Els Catarres ens han sorprés amb aquesta nova versió de la cançó Vull estar amb tu, del disc Postals que es va publicar l’any 2013. Aquesta revisió del tema compta amb les col·laboracions de dos grans músics del panorama, per un costat, el grup Stay Homas i, per altre, del cantant de ZOO, Panxo.

Aquest tema és solament un primer tast d’un disc que es publicarà el pròxim 17 de novembre i que comptarà amb tota mena d’artistes de gran nivell com a col·laboradors.

Quina d’aquestes cançons és la que més vos ha agradat?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €