Ja coneguem la data i ubicació de la Copa Masclet

Solament queda un mes per a la Copa Masclet i que millor forma de celebrar-ho que amb el llançament del cartell definitiu d’aquesta jornada que posarà al futbol i al valencià en el punt de mira.

Amb més de 16 equips de diferents parts del País Valencià que competiran per endur-se la victòria i els diferents premis, aquest serà el primer torneig de futbol 5 a València que tinga una retransmissió en directe en la nostra llengua.

El lloc on se celebrarà no és altre que Fut5 València, a Quart de Poblet, un espai perfecte per a poder realitzar l’esdeveniment perquè compta amb dos camps de gespa de futbol 5, càmeres per a la gravació dels partits, vestuaris, barra i un espai de descans on podran estar els assistents durant el temps entre partits.

I si no tens la teua entrada, recorda que pots veure tot el torneig en directe, de manera completament gratuïta per a tots els públics. Aquest streaming es farà a través de la plataforma Twitch amb les narracions de Josan Piqueras i Aitor Muñoz, més conegut a les xarxes socials com Llet i Vi.

A més, l’esdeveniment no serà únicament esportiu, ja que comptarem amb l’animació de la DJ Joana Castelló i uns miniconcerts d’artistes com Colomet, Aina Koda o Centvi DG. A banda, pel que fa a altres activitats com la cobertura fotogràfica de Julio Cebolla o les parades de venda d’art de Flor de Taronger i Andrea Crda on ens mostraran les seues il·lustracions.

Recordem que aquest esdeveniment està realitzat amb col·laboració amb Escola Valenciana i tant Aproop, JazzWoman, Partisano i nosaltres, la Revista Tresdeu som patrocinadors que volem demostrar que un futbol diferent és possible!

Ja coneguem la data i ubicació de la Copa Masclet

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €