Quinto, una nova cara al panorama musical valencià

Quinto és la nova aposta per a l’ecosistema musical que arriba a la música en solitari amb el seu tema Ara què fem?, que li serveix per al seu objectiu: liderar el nou rumb de l’urban valencià començant per aquest viatge introspectiu que té les relacions i l’estima.

Ara què fem? és un tema que està produït per Àlex Blat, Dani Belenguer (Bearoid) i el mateix cantant, que uneix els ritmes més típics de l’urban-pop amb uns arranjaments que porten el tema pels camins de la incertesa i la desconnexió en l’amor que ja podem veure plasmada en el títol d’aquest primer senzill que formarà part de V, un EP recopilatori.

La cançó també parla de la indiferència i d’un desafiament a les dinàmiques tòxiques per a acabar mostrant la realitat d’un problema que s’amaga una crua realitat a simple vista. Aquest missatge es presenta com la carta de presentació de l’artista amb una peça audiovisual que Lluck Tomàs i Raül Solves han fet possible.

La resta de l’EP el podrem veure al llarg de 2024, un primer treball en el qual Quinto vol demostrar que té les capacitats per a innovar i renovar la música urbana valenciana. Si vols anar a la preestrena, tindrà lloc en Pego, el seu municipi natal el pròxim dissabte 9 de març de 2024 i pots fer-te ací amb les teues entrades.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €