Escolta ja el nou disc de La Fúmiga

La Fúmiga ha decidit donar pas a la primavera amb la publicació del seu esperat tercer disc de llarga durada. Tot està per fer és el nom d’aquest treball que aglutina un total d’11 temes produïts per Mark Dasousa, conegut també per formar part del duet Nebulossa. Aquesta recopilació està plena de lletres de tota mena, que segur que et faran ballar.

Ja, des del nom del títol del disc, podem veure el missatge optimista que sempre ha caracteritzat a La Fúmiga, donant-nos a entendre que la vida no està predestinada i que sempre queda un poc descobrir sense importar l’edat, la condició o el moment vital en el qual s’estiga. Amb una bastida que emula una casa en construcció parlen sobre l’amor, deixar anar i d’emprendre el vol perquè, com diu Garcia Márquez “ni l’amor és una gàbia, ni la llibertat és estar sol“.

Pel que fa a les cançons que podem trobar al disc, veiem que s’han inclòs els ja coneguts temes Principis i Finals, que ja formaven part de l’espectacle en directe del grup i que ja coneguem tots de sobra. Pel que respecta als nous temes, podem trobar col·laboracions amb artistes de gran nivell com Figa Flawas, Ginestà, The Tyets i la valenciana Naina, amb una cançó que parla sobre l’estima a eixes amigues que són tan importants per a nosaltres.

Dins del mateix disc podem trobar-hi tota mena d’estils musicals per a qualsevol gust, en el que el grup d’Alzira considera com una llar carregada de persones que sempre t’acompanyen i que et faran ballar. Una casa inacabada on hi ha sentiments positius com l’estima, l’amistat i les ganes d’eixir de gresca.

Si vols sentir el disc ja està sencer en les plataformes de música habituals i, pròximament es publicaran els videoclips de cadascuna de les cançons. Quina és la que més vos ha agradat?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €