Xanguito posa als influencers a fer voltes per Palma

Xanguito s’ha ajuntat amb Tomeu Penya en una col·laboració musical que arriba per a formar part del nou disc de XanguitoAmbdós artistes, que havien comentat en diverses ocasions la seua admiració mútua, han aprofitat aquest nou tema per a crear “Fent voltes per Palma”, el que és el tercer avançament del nou treball de l’artista, que arribarà el pròxim 21 de març amb el nom de Bon Rotllo.

Xanguito i Tomeu Penya il·lustren al videoclip com és el cas del trànsit a l’illa de Mallorca i, més concretament a la ciutat de Palma. Amb el seu estil de música particular, una mescla de disco i funk, ens porten per la capital de les Illes Balears per tal de criticar el col·lapse amb el qual han de viure. La crítica arriba també amb problemes per a trobar llocs d’aparcament i hagen de passar més de mitja hora donant voltes. Una massificació que amenaça als ciutadans locals durant les èpoques de temporada alta i, alhora, ens fa ser conscients del que implica viure en un paradís com Mallorca.

El videoclip de la cançó ha apropat també a una gran quantitat d’influenciadors de les Balears com, per exemple, Antoni Guiscafré, Toni Horrach, les xiques d’Anam Fent, Àngel Aguiló o Joan Guasp. Una picada d’ullet que permet hibridar la música amb els creadors de contingut.

Fent voltes per Palma” està produïda per Jordi TugoresSara Mingollà i Joan Muntaner, i es podrà viure en directe, com la resta de cançons de Bon Rotllo, el nou disc de Xanguito, les pròximes dates: 4 d’abril a Barcelona en el marc del Festival Guitar BCN, el 6 d’abril Mallorca i el 7 de juny a Menorca.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €