“Tierra y tripas” és l’últim de Laura Esparza

Després d’un període de creació, Laura Esparza ens presenta el seu nou treball, un EP que arriba amb el nom de Tierra y tripas. Compost per un total de sis cançons, aquest treball naix per tancar una etapa de transició emocional i musical que ha guiat a Laura Esparza. Dins d’aquesta recopilació, podem trobar els quatre senzills que ha publicat des que va començar en solitari i afegeix un parell més de temes introspectius on veurem el món més interior de la cantautora.

Començant pel nom de l’EP, podem veure que aquest treball és una declaració d’intencions. Darrere del títol podem trobar una reflexió sobre eixes històries que no vam poder (o no vam triar) viure i que en algun moment tornen per a remoure’ns per dins, però que és important sentir-les per poder sanar i seguir avant. Com ja és habitual en les cançons de Laura Esparza, la sonoritat és protagonista i la segueix com un mantra, encara que amb una estructura poc convencional.

L’altra nova cançó és Dinamita, que arriba com una expressió del desig més animal, però que en aquesta ocasió, arriba ple de melancolia. Aquesta peça arriba com un homenatge a la guitarra, instrument que a poc a poc, ha anat perdent espai en el panorama musical per l’arribada dels ritmes electrònics. Per això, el tema està gravat exclusivament amb una guitarra acústica i la veu, que s’uneixen en una harmonització que l’apropa molt al folk.

Ja pots escoltar tot aquest nou EP de Laura Esparza, Tierra y tripas ja està disponible en les plataformes musicals habituals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €