La Raíz farà una parada a València per la seua tornada

Des de fa uns mesos ja sabíem que La Raíz tornarà a pujar-se’n als escenaris i el WiZink Center de Madrid va ser la primera parada que van anunciar per a enguany. Això no obstant, sembla que no serà l’única, perquè Mislata, l’Horta Sud, acollirà durant el pròxim 24 de maig de 2025 una de les parades de la banda, coincidint amb l’11a edició del cicle cultural Mislata Art al Carrer.

Fa sis anys que la banda es va acomiadar, però en febrer van trencar el silenci a través de xarxes socials. Aquesta gira, que coincideix amb el XX aniversari de la creació de la banda ha tancat moltes més dates després d’omplir les dues dades que tenien previstes al WiZink Center a Madrid. Bilbao, A Corunya, Màlaga, Avilés o Saragossa seran les altres parades previstes pel grup, a més de l’esperada a València, que serà al municipi de Mislata, el pròxim 24 de maig. A més, també s’ha confirmat que la banda assistirà també a alguns dels principals festivals musicals de l’estiu de 2025.

El grup format a Gandia torna després d’una parada que va arribar amb sis discos i gires internacionals per tot el món, amb països com Argentina, Xile, Mèxic, Colòmbia o ciutats entre les quals podem destacar Berlí, Hamburg, Londres, Edimburg, Roma o Lisboa, entre moltes altres.

Aquesta nova gira de La Raíz, com ja sabem, arriba amb la promesa que van fer en el seu moment sobre que “Nos volveremos a ver” i si vols anar a l’única data que té confirmada a València, podràs fer-lo a partir del 13 de juny entrant en Enterticket.

Si vols anar calfant, et recomanem que li pegues una ullada també a Les 7 cançons per a la tornada de La Raíz, on repassem els seus temes més mítics!

Des de fa uns mesos ja sabíem que La Raíz tornarà a pujar-se'n als escenaris

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €