Yesterdies & Todies 2.0, la nova mixtape de Rubik Dude

Vos presentem la nova mixtape de Rubik Dude, l’home amb cub de Rubik al cap, que amb només 19 anys ja és un dels referents en l’escena mashup estatal.
La seua obsessió amb els trencaclosques sumat a la seua timidesa en el directe l’ha fet configurar per necessitat una personalitat emmascarada i acolorida. Aquesta representa la complexitat de les seues mescles i la diversitat de la seua biblioteca musical.
Rubik Dude configura els seus sets al voltant del mestissatge sonor i la vinculació d’estils aparentment inconnexos, sorprenent al públic en cada barreja com ja hem vist en ocasions a València (Miniclub, La 3, Qoqoa…). I com diu la presentadora de Radio 3Rubik Dude condueix les seues ments per un viatge àcid d’èpoques, eixint de la granja on es va celebrar Woodstrock per irrompre al Bronx dels vuitanta i acabar aparcant el Delorean a les oficines d’Ed Banger.

Yesterdies & Todies

Yesterdies & Todies 2.0 és un mashup de 120 minuts gravats en exclusiva per al programa Off Radio 3, de RNE. És un viatge d’èpoques on no es discrimina procedències, fent que Ray Charles toc amb Alex Metric, que Snoop Dogg faça rap sobre Rage Against The Machine o que The Buggles actuen amb Crookers. Podeu escoltar-lo ací mateix, o bé descarregar-vos-el des del seu Soundcloud gratuïtament.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €