Torna la #PrimaveraValenciana amb un concert i molts coneguts!

Com es despren de la descripció del projecte de micromecenatge que farà possible el concert: La mobilització d’estudiants coneguda com la Primavera Valenciana arriba al seu primer aniversari amb prop de 70 expedients sancionadors oberts i 30 judicis pendents contra molts d’aquells alumnes que no es van deixar intimidar per la brutalitat policial i que protestaren enèrgicament contra les retallades en l’ensenyament i contra la degradació d’un sistema educatiu públic i de qualitat. 
Per fer front a aquestes sancions, Barnasants, l’Assemblea Global del Lluís Vives i l’Associació Jurídica Primavera Valenciana han organitzat per al dia 15 de febrer, divendres, un concert solidari al Palau de Congressos de València amb el bo i millor de l’escena musical del País: Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Galavera.
I per a poder realitzar-lo han fet un projecte, com vos hem contat, de micromecenatge per a que tots col·laborem sent solidaris amb aquells atrevits xiquets i xiquetes que van denunciar, sense por, les injustícies amb les que ens sacsegen el dia a dia. Per molta més informació i per col·laborar passeu-se pel Verkami.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €