Nou disc d’Aspencat a través de micromecenatge

Els Aspencat, el grup de moda de La Marina Alta sol·liciten als seus fans mitjançant un projecte de crowdfunding (micromecenatge) a la pàgina catala Verkami.
Com tots sabreu ja aquesta plataforma és una eixida de molts grups i col·lectius d’artistes per tirar endavant els seus projectes bé perquè no volen dependre de les arques públiques o simplement perquè els deneguen eixa oportunitat.
De les coses destacables del nou projecte és que Aspencat traurà l’edició física del disc -seguint amb la tendència que va iniciar Orxata Sound System- mitjançant un USB, deixant arrere els Compact Disc. Altra bona noticia és que mantindran les llicències de les seues cançons en Creative Commons. En aquest enllaç podreu triar la vostra recompensa si decidiu ajudar als Aspencat.
Finalment, en el vídeo de presentació, encoratgen a la gent, als seus seguidors, a gravar-se cridant per fer-ne una de grossa al seu primer videoclip. Ajudem a Aspencat a aconseguir-ho?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €