Iboga Summer Festival s’obri pas entre l’oferta musical de l’estiu

L’Iboga Summer Festival és el festival més novell que vos presentem. Tindrà lloc a Xàbia i està especialitzat en el món del Balkan, el Swing i l’Ska, uns estils que no es reflecteixen en el cartell de cap altre festival del territori valencià tot i tindre milions d’espectadors arreu del món, cosa que demostren festivals d’afluència massiva com el “Balkan Traffic” a Bèlgica o el “Sziget” a Hongria.

Amb aquest festival es pretén introduir a l’estat espanyol aquesta música addictiva i completament festiva. Hi haurà lloc per a estils com el Swing, el Ska i la fusió Ska-Jazz, amb alguns dels artistes més representatius d’aquests gèneres com ara Shantel, la New York Ska Jazz Ensemble, Ska Cubano o Mahala Rai Banda o The Selecter. Es celebrarà el divendres 26 i dissabte 27 de juliol a Xàbia (La Marina Alta). Els seus 25 km de costa, platges i cales, fan d’aquesta localitat l’escenari ideal per a la primera edició de l’Iboga Summer Festival.
El lloc en què es desenvoluparan els concerts i altres activitats serà la Plaça de la Constitució, en la qual es realitza des de fa més d’una dècada, el Festival Internacional de Jazz de Xàbia. A més a més, hi haurà un seguit d’activitats i actuacions alternatives tant dins com fora del recinte, com tallers de dansa zíngara i artesania, teatre de carrer, fanfàrries itinerants o exposicions fotogràfiques de temàtica musical, entre d’altres sorpreses encara per desvetllar. També hi haurà una zona de descans dins del recinte. Per comprar-vos l’abonament passeu-se per la pàgina web. Vos deixem amb el cartell.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €