Els nous videoclips d’Antònia Font, l’Hereu Escampa i Manu Guix i Pau Donés

Esta setmana ens hem fet ressó de la publicació  d’alguns nous videoclips, entre ells el primer flamant tall dels Atupa, amb la cançó Quatribarrap. Però ens n’hem deixat uns quants per descobrir-vos, i per això aprofitem aquesta entrada.
Els primers coneguts que han presentat videoclip han sigut els mallorquins Antònia Font, amb el clip “Per jo i tots es ciclistes”, amb un estil Monty Python, il·lustracions d’Alba Plaza i produït per la productora mallorquina RulotTV:

I des de la plana de Vic, i posant imatges a un dels tres temes inèdits que han publicat al seu darrer EP (Romagueres), l’Hereu Escampa ens deleita amb aquest vídeo produït per Ryan Ohm:
Per últim vos presentem aquesta peça conjunta interpretada pels mediàtics Manu Guix (famós per la seua participació com a professor a Operación Triunfo) i Pau Donés (el líder dels Jarabe de Palo), titolada “Dona-li A La Vida”. Han publicat aquest tema pop i amb missatge optimista amb un videoclip adhient per a aquesta cançó candidata a la radiofòrmula:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €