Soak, el DJ valencià internacionalment conegut

Sergio Hernandez és un jove valencià que s’ha donat a conèixer arreu del món amb el nom de Dj Soak. Després de la seua primera gira per Estats Units ha tornat a creuar l’Atlantic per exercir de jutge de la DMC a Miami, un dels concursos més importants.
Allà va participar en nombrosos esdeveniments on va poder punxar a llocs de prestigi com Halo Lounge o Whiskey Park Atlanta. On també va participar a la Miami Winter Conference. Més tard va creuar la frontera amb Mèxic per acabar punxant a la prestigiosa discoteca Rhodesia o Aguascalientes on el van rebre amb gran expectació. I és que parlar de DJ Soak és parlar del triple campió de l’Estat Espanyol del conegut concurs DMC.
Enguany ha recorregut també moltíssmes ciutats de la península ibèrica com ara Madrid, Sevilla, Granada i Cadis.  Com també València, la seua ciutat, Barcelona o Menorca. Ha compartit cartell amb multitud de DJ’s prestigiosos a nivell internacional com ara Steve Aoki, Skriillex, Fatboy Slilm, 2manydjs, Pendulum o The Klaxons.
Respecte a festivals l’hem pogut vore als més importants de l’electrònica afincats al País Valencià com ara el Electrobeach de Benidom, el Black Lotus de València o l’Electromar que enguany s’ha fet a Torrevella.
Per seguir-li la pista no dubteu en passar-se per la seua pàgina de Facebook que compta amb més de 3500 fans!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €