Fermín Muguruza, Orxata i At Versaris al concert del 25 d’Abril d’ACPV

Es confirma que el cantant basc Fermín Muguruza (també conegut per liderar altres formacions com ara Kortatu o Negu Gorriak) o de col·laboracions amb diferents músics mítics jamaicans, Manu Chao o els mateixos Obrint Pas, actuarà al concert de la Diada del 25 d’Abril que celebra tots els anys Acció Cultural del País Valencià (ACPV) després de la històrica manifestació pels carrers de València.

En aquest cas el concert es durà a terme a Burjassot, al recinte on ja ens tenen acostumats, l’Auditori de la Casa de Cultura. Les primeres entrades per Internet estaran a 10€. Recalcar que el preu anirà pujant, i que després les podrem trobar per 12€, i el dia del concert a 18€. És per això que si no vas a perdre’t aquest concert no dubtes en comprar-la ara a bon preu.

El ‘No more Tour‘ de Fermín Muguruza el farà amb la banda composada per a l’ocasió anomenada ‘Kontrakantxa’. A més a més, en aquest concert promogut des d’ACPV junt a Pro 21 podrem veure als catalans At Versaris que baixaran a presentar el seu nou EP ‘No fear’ resentment anunciat. Tanca el cartell els Orxata Sound System per a una nit ben rodona.
Serà a partir de les 20h de la vesprada. S’aconsella a tot el món fer-se amb la seua entrada perquè s’acabaran prompte.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €