El meu rollo és l’indie!

Neix un nou festival de música independent a València, el FIMRI (Festival Independiente Mi Rollo es el Indie) de la mà d’un dels blocaires musicals més actius, Genunine Dao i el seu blog Mi Rollo es el Indie, neix amb la intenció de donar una oportunitat a noves bandes i Dj’s amb les quals no s’esetà comptant amb ells, ara per ara, en altres grans esdeveniments.
Estem davant d’un dels primers esdeveniments musicals d’aquest any 2013 i tindrà lloc a la Sala Simbiosi (Alzira, València) el dissabte 16 de Febrer, amb un petit format, però amb tots els ingredients per convertir-se en un data a tenir en compte en posteriors edicions.
El lloc escollit és també una nova sala que tot just ha complert dos anys des de la seua existència i que oferirà a tots els assistents i a les bandes que participaran, un espai amb molt bones condicions per a la música en directe, una aforament de més de 300 persones, completament diàfan, amb bon so. Aquesta ciutat ja alberga un altre dels festivals que des de fa ja 5 anys ha irromput en l’escena musical nacional, el QFestival.
Noves bandes d’estils diferents, però amb un denominador comú, el caràcter indie com a forma de ser, així doncs el cartell estarà composat per Magnetica, Groovettes, La Legendaria Familia Stinson, Suite Momo, Meganimals, i els xativins Wayne. A la cita també acudiran alguns dels millors Dj’s d’aquesta escena.
Les entrades estan a la venda des del passat mes de desembre al servidor d’entrades online MovingTickets per 10€ anticipada i inclou una consumició. Per més informació podeu consultar també el Facebook del Festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €