La Barra Sonora: The Funky Frankles i Sanford Alligator Band en acústic!

Els grups valencians The Funky Frankles i Sanford Alligator Band ens porten esta setmana una sèrie d’acústics de temes americans de la ma del programa La Barra Sonora. El primer clip que ens arriba des de Bocabadats Mèdia és una versió que els Funky Frankles fan del tema ‘For Your Love’, interpretat al Pica’p Bar de Patraix.

Al segon clip, els Sanford Alligator Band interpreten el clàssic ‘I’m Your’s’, al mateix local del barri valentí. Es tracta d’una versió  reduïda i adaptada per aquest grup de soul valencià.
Per últim, tenim la versió del mític tema de James Brown ‘Papa ‘s got a brand new bag’, interpetat en acústic pels grups per ambdós grups alhora, Sanford Alligator Band i The Funky Frankles, també al Pica’p Bar del barri valencià de Patraix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €