Soak ho torna a fer amb Lost Generation

El deejay valencià Sergio Hernando, més conegut com Soak, torna aparèixer amb un nou tema/videoclip anomenat “Lost Generation” on podem veure’l al capdavant dels aparells sense trampa ni cartró.

En aquesta nova producció, que ve després de l’èxit audiovisual “Fanatik” Dj Soak demostra per què és el tres vegades campió estatal de la DMC i un dels referents ineludibles de turntablism des dels dotze anys.

El kit que presenta en aquesta ocasió està format per una primera part de beat-malabarista on l’ambient es carrega d’electricitat, i li segueix després una segona d’scratch sense perdre la musicalitat i el ritme que porta sempre en els seus live sets, i que ja hem pogut veure a València a sales com La3. Sense més vos deixem amb el vídeo, com a curiositat podem dir que ha estat gravat al Teatre Olympia de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €