Festa de la dècada, la fusió d’Orxata Sound System amb el Xufa Rock

El Xufa Rock se’n va a la mar amb Orxata coincidint amb la celebració dels 10 anys de la banda valenciana.
Enguany els organitzadors el traslladen a la Platja de la Patacona per celebrar Sant Joan i l’aniversari de la banda de l’horta que va fer allí el seu primer concert.
El festival, en aquesta ocasió, destaca per la promoció de productes de l’horta com la xufa que dóna nom al concert, tindrà lloc vora mar i contarà amb la participació del poble tant institucionalment com amb els col·lectius culturals. És el cas del grup Rodamons que serà l’encarregat d’obrir la festa “Xufa Kids” amb activitats per als més menuts. També està prevista la presència de la colla Dimonis de l’Avern que amenitzant la nit.

Pel que fa al cartell musicalment parlant el composarà junt a l’actuació especial d’Orxata Sound System els grups Siesta!, 121dB, Petita Festa (el nou grup de Carles Belda), Ecos del Gueto de Madrid i el deejay valencià Soniye, del qual ja vos vam parlar a la Tres deu. Vos deixem amb el cartell que han dissenyat per a tal ocasió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €