Bassline Abuse diu adéu després de 10 anys de Drum&Bass a València

Un dels col·lectius de deejays de València ciutat més importants plega després de 10 anys de festes a ritme de Drum & Bass. Bassline Abuse es dissolen per continuar cadascú, ja en solitari, altres projectes. Des de la Revista Tres deu els desitgem el millor, vos deixem amb el comunicat que han llançat a les xarxes fa uns dies. Pels qui no heu tingut l’oportunitat de gaudir-los en directe vos adjuntem, també, l’últim podcast on podreu escoltar part dels seus hits més volguts.

COMUNICAT
Han estat una infinitat de festes, alegries i algun disgust. Hem pogut gaudir de la música que ens feia vibrar amb la nostra pròpia filosofia i sempre intentant abastar la immensitat del seu gènere. En el seu dia ens vam comprar els plats amb l’única intenció d’escoltar drum and bass a casa i se’ns va anar una poc de les mans. Tot ha de tenir un cap i fins aquí hem arribat com Bassline Abuse i com se sol dir en estos casos cada un seguirà vinculat a la música en diferents projectes.


Sense l’ajuda de tots els que heu col·laborat d’alguna manera tot això no hauria estat possible. No seria just nomenar ningú per por a oblidar-nos d’algú però vosaltres sabeu qui sou i nosaltres també. Diverses generacions de junglists han ballat amb nosaltres, hem pogut celebrar 10 aniversaris seguits que es diu prompte i els nostres djs han actuat per quasi tot el territori estatal amb alguna escapada a l’estranger. La llista d’artistes que han actuat a les festes és interminable i a tots els agraïm la seua aportació. El millor de l’experiència sense dubte és la quantitat de gent que hem conegut pel camí.

No ens acomiadem trencant amb el drum & bass ni molt menys, ens segueix semblant la música electrònica de ball més avantguardista que existeix encara que els coolhunters fa anys decidiren que ja no era així. Les experiències que hem pogut gaudir al llarg d’aquests anys no les canviaríem per res. Encara amb la muntanya russa d’emocions que implica prendre una decisió així la que més pesa és la de satisfacció.

Finalment dir que estarem eternament agraïts al públic valencià, peça clau en tota aquesta història. Quan la ciutat on més t’agrada actuar és la teua fa que siga tot molt més fàcil. D&B will always be supreme!!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €