KAOBA inicia el curs amb el seu nou EP!

1005769_493705604041152_728886331_n

El grup de música ska i rumba KAOBA, natural d’Ontinyent ens mostra el seu nou EP.

Després de l’èxit obtingut amb la seua primera maqueta ‘No Mires Avall‘ aquests joves han decidit continuar fent el que més els agrada, música.

Encara que formats al 2009 aquest últim any s’han donat a conèixer més encara gràcies a premis guanyats com el concert per la llengua a Carcaixent i el haver arribat a semifinals com la del Rockafalles també a Carcaixent o la semifinal de maquetes del Festuria a la localitat valenciana de L’Eliana.

Aquesta gran rebuda entre el públic de diverses edats els ha donat la força per tirar endavant i arribar a editar aquestes quatre noves cançons. ‘Poesia Valenciana‘, ‘Cosmopolita‘, ‘Mentida Global‘ i ‘Batalla a ultrança‘ han sigut els titols sel·leccionats per a aquestes quatre cançons, on podem destacar la col·laboració del gran Miquel Gil en la cançó ‘Batalla a ultrança‘.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €