Cartell del Festivern 2014/2015, que enguany compleix 10 anys

Festivern 2014 2015Més prompte del que ens tenen habituats l’organització del Festivern ha fet públic el cartell de la seua 10a edició. Com l’any passat, la carpa acollirà dos dies de concerts (30 i 31). D’altra banda, el 29 de desembre es celebrarà a la Casa de Cultura els concerts acústics de Feliu Ventura i una nova banda anomenada The Gramophone Allstars, de la que s’ha sentit parlar molt bé.

El dia 30 l’exitosa banda italiana Banda Bassoti pujaran a l’escenari amb Auxili, Train too Roots, Vadebo, Dakidarria, Prozak Soup, La Trocamba Matanusca, La Fistula Valcànica, Frida i Charly Efe & Delagang.

A la mateixa carpa el dia 31, La Gossa sorda i  Los Chikos del Maíz conformaran una combinació explosiva. Dos de les bandes més representatives de la música alternativa valenciana presentant disc. Dos pesos pesants de la música pròpia que escortaran una altra banda mítica, Sargento Garcia, que ens portarà la seua barreja de sons del Carib que ells mateixos anomenen “cumbiamuffin”.

Aspencat, que en aquesta última gira s’han endinsat en ritmes més electrònics i han passat per nombrosos festivals d’arreu l’estat tocant també a Alemanya, cremaran definitivament la darrera nit de l’any. Un cartell que està coronat per qui ha sigut la veu revelació de l’estiu: Zoo. El col·lectiu musical de Gandia liderat per Panxo ha creat una gran expectativa durant aquests darrers mesos. Taquen el cartell des de l’Alcoià i l’Horta, El Diluvi i Tardor junt amb DJ Plan B.

Festivern 2014 2015Punts de venda entrades Festivern

L’abonament enguany costarà 25 euros l’anticipada i 29 euros en taquilla. Es podran comprar als llocs habituals, a València: Terra, Racó de la Corbella, CCC Octubre, Cafè Pub Crit i Nit – Xàtiva: Llibreria La Costera – Gandia: Gavina Llibres – Tavernes Valldigna: Pub Màgik – Benifairó: Ca Seles – Ontinyent: La Llibreria – Consell Local de la Juventut – Alacant: Casal Tio Cuc – Castelló: Casal Popular – Alzira: Llibreria 35 Formiguetes – Pedreguer: Llibreria Mestral – Barcelona: Partisano, Productes de la Terra (Vila de Gràcia) – Reus: Bat a Bat Kultur.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €