Cruïlla 2016: tota la informació!

Torna un any més el Cruïlla a Barcelona, que tindrà lloc del 8 al 10 de juliol de 2016 al Parc del Fòrum de la capital catalana.

El festival, que ja havia anunciat alguns noms per aquesta edició –Alabama Shakes, Damien Rice, Vetusta Morla, Bunbury, Fermin Muguruza & New Orleans Basque Orkestra, Love of Lesbian, 091, Anna Tijoux i Zoo– ha sumat 16 noms més al cartell.

Robert Plant & The Sensational Space Shifters és, sens dubte, el gran nom d’aquestes confirmacions. L’ex Led Zeppelin presentarà el seu darrer disc, Lullaby… and the Ceasless Roar, per primer cop a l’Estat espanyol.

Uns altres que també vénen a presentar nou disc són Crystal Fighters. Els de Londres pujaran a l’escenari del Cruïlla Barcelona per presentar el seu esperadíssim nou treball, desprès de dos discos que els hi han donat fama internacional.

Als següents confirmats tampoc els hi va costar més de dos discos aconseguir el reconeixement, com bé demostren els prop de 150 milions reproduccions de Waiting All Night. Estem parlant, per descomptat, de Rudimental.

Dues dones amb una increïble presència a l’escenari seran protagonistes d’aquesta edició: la primera, Skin, la cantant de Skunk Anansie, una banda que van conquerir els 90, i que ara tornen, en plena forma i després de set anys d’aturada, per presentar el seu nou disc, Anarchytecture. La segona: Chan Marshall, l’artista que s’amaga darrera Cat Power, que torna al Cruïlla assegurant, com sempre, un espectacle únic.

Altres confirmats internacionals per la propera edició del Cruïlla Barcelona són el duo alemany Digitalism, Calexico -els de Tucson presentaran el seu nou disc-, Esperanza Spalding -l’autora d’un dels discos de l’any, Emily’s D+Evolution-, la banda de Jazz-Funk Snarky Puppy i Bomba Estéreo -els colombians seran, amb Elefantes, els protagonistes de la jornada de diumenge-. També estarà la banda alemanya Seed, una de les confirmacions que més revol ha causat.

Juntament amb totes aquestes bandes provinents d’arreu del món, Cruïlla Barcelona suma al cartell 7 noms de bandes estatals. A part d’Elefantes, ja mencionats, tocaran al festival Chambao, Adrià Puntí, Xoel López, Ramón Mirabet i Animal.

Pots fer-te amb l’abonament a la seua pàgina web. I  a continuació vos deixem amb tots els horaris i actuacions.

horaris Cruïlla

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €