El 5è RockPenat arrancarà el 22 de desembre a Alcalà de Xivert

El 5è RockPenat ja té data d’inici. Serà el proper 22 de desembre a Alcalà de Xivert (Baix Mestrat). Aquest concurs de música en valencià organitza’t pel Bloc Jove de les Comarques del Nord, arriba a la seua cinquena edició.

 Els 9 grups sel·leccionats per participar a la semifinal són: Litrona, Contracop, Indezentes, Thermalion, El Blüe, Gotcha, Envergadura, Olives Trenkaes i Now a Day.

Només 3 grups passaran a la final, on competiran per premis econòmics o de gravació per valor de 1250 euros i una gira de més de sis concerts. La resta de dates del RockPenat són el 18 de gener, la segona eliminatòria a Borriana; el 15 de febrer, la tercera eliminatòria a l’Alcora; i l’1 de març, la final del concurs a Vila-real. Pots seguir tota la informació del concurs a www.rockpenat.cat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €