La Caixa de Gel, d’Alacant i en valencià

Esta vesprada vos parlem del grup de la ciutat d’Alacant La Caixa de Gel. Està format per xicons que estudien a l’IES Mare Nostrum d’Alacant. Com molts grups van començar fent versions d’Obrint Pas, Ska-P o dels italians Talco. Combinen l’Ska i el Punk amb tocs de Reggae i rock.

Ja tenen un parell de cançons gravades a l’estudi, també alacantí, Borumballa Estudi Multimèdia. Una s’anomena “Somnia” amb vídeoclip i “La Societat perfecta”, esta segona més punk amb tocs de vents molt interessants.

Ens pareix interessantíssim destacar aquest grup pel fet que és -sinó el primer-, un dels primers grups de la ciutat d’Alacant que s’atreveix a expressar les seues melodies en valencià. Un gest que els dignifica i que des d’ací volem agrair-los. Vos deixem amb dos vídeos un són ells mateixos explicant el grup i els seus inicis i l’altre és el seu primer videoclip oficial.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €