La Gossa Sorda s’atura durant un any

Pel seu interès reproduïm el comunicat que ha llançat el grup pegolí La Gossa Sorda des de la seua pàgina web on expliquen que deixen l’activitat musical durant l’any que ve.

Trenquem els silenci d’aquestos mesos per comunicar-vos que hem decidit que el proper any 2013 no anem a fer gira ni anem a treure disc. Portem des de l’any 99 dedicant les primaveres, els estius i les tardors de les nostres vides a rodar amunt i avall amb el grup, és el que més ens agrada i esperem fer-ho durant molts anys, però creguem que ha arribat el moment de fer una parada més llarga que la que solem fer tots els hiverns. Pensem que necessitem un temps de calma per poder pensar el projecte amb més perspectiva i poder traure-li tot el suc al que hem aprés durant aquestos anys. No obstant no volem que siga un comiat definitiu, no ens voreu de gira però nosaltres continuarem treballant per tornar amb més força el 2014.  

D’altra banda dir-vos que farem un últim concert abans d’aquest parentesi anual. Estarem al Festivern aquest 31 de desembre junt a alguns dels millors grups del país, acomiadant-nos temporalment de tots vosaltres amb la millor festa que pugues imaginar-te. Ens vegem la nit de cap d’any a Tavernes de la Valldigna, no hi pots faltar. Ara més que mai, a la batalla!!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €